Elämäntaidot, hyvinvointiopetus ja positiivinen pedagogiikka -esittelyluento elokuussa 21.8.2018 Espoossa

 In Yleinen

Elämäntaidot, hyvinvointiopetus ja positiivinen pedagogiikka -esitteluluento järjestetään elokuussa
tiistaina 21.8.2018 klo 18-19.30.

Luennoitsijoina positiivisen pedagogiikan asiantuntijat
Viivi Pentikäinen, Pauliina Avola ja Jenny Holming

Paikka:
Espoon Steinerkoulu
Olarinniityntie 10,
02210 Espoo

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen elämäntaitojen ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Saat luennolta mukaasi myös ilmaisen elämäntaito-opetuksen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen elämäntaitosisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös elämäntaitojen ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Ota yhteyttä

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Elämäntaidot / Positiivinen oppiminen