Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

100 vahvuutta

Positiivinen oppiminen / 100 vahvuutta

100 VAHVUUTTA

 

Olemme laatineet lapsille ja nuorille sopivan vahvuuspankin, joka auttaa niin lapsia ja nuoria kuin heidän kanssaan toimivia aikuisiakin sanoittamaan vahvuuksia yhä monipuolisemmin. 100 VAHVUUTTA -listauksemme on laajempi valikoima erilaisia inhimillisiä ja persoonallisia vahvuuksia kuin VIA-luokitus. Listassa on mukana kaikki tutkitut luonteenvahvuudet ja lisäksi paljon muita yksilöllisesti ihmisyyttä kuvaavia myönteisiä adjektiiveja. 100 VAHVUUTTA -lista löytyy myös kirjan liitteistä omana kokonaisuutenaan.

Lataa 100 vahvuutta PDF -tiedosto tästä

HUOM! Ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muussa mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla