Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

24 luonteenvahvuutta

Positiivinen oppiminen / 24 luonteenvahvuutta

24 VIA-VAHVUUTTA

 

Seligman ja Peterson ovat kehittäneet työryhmiensä kanssa luonteenvahvuuksien diagnostiikkaan perustuvan luonteenvahvuusfilosofian, joka on nimeltään Values in Action eli lyhennettynä VIA. Tähän luonteenvahvuuslistaukseen on pyritty löytämään mahdollisimman universaalit vahvuudet, ja kyseistä vahvuusluokitusta varten on käyty läpi tunnetuimmat persoonallisuusteoriat ja mm. eri uskontojen ja filosofioiden arvostamat vahvuudet ja hyveet. Listaukseen on valikoitunut 24 vahvuutta, jotka kaikki liittyvät ja juontuvat kuudesta perushyveestä.

Lataa 24 luonteenvahvuutta PDF -tiedosto tästä

HUOM! Ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muussa mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla