Elämäntaidot, hyvinvointiopetus ja positiivinen pedagogiikka -esittelyluento 28.11.2018 ja 21.1.2019 Oulussa

Elämäntaidot, hyvinvointiopetus ja positiivinen pedagogiikka -esittelyluento järjestetään marraskuussa Oulussa keskiviikkona 28.11.2018 klo 18-19.30 ja tammikuussa maanantaina 21.1.2019 klo 18-19.30

Luennoitsijana positiivisen pedagogiikan asiantuntija Päivi Kärki

Paikka 28.11.2018
Pitkäkankaan koulu
(Opintie 6, Oulunsalo)

Paikka 21.1.2019
Kaakkurin koulu
(Pesätie 15, Oulu)

Tervetuloa!

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen elämäntaitojen ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Saat luennolta mukaasi myös ilmaisen elämäntaito-opetuksen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen elämäntaitosisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös elämäntaitojen ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

 

Recommended Posts
Ota yhteyttä

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt