Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento keskiviikkona maaliskuussa 20.3.2019 ja huhtikuussa 25.4.2019 Espooossa

 In Yleinen

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento keskiviikkona maaliskuussa 20.3. ja huhtikuussa 25.4. Espooossa

Luennoitsijoina positiivisen pedagogiikan asiantuntijat
Viivi Pentikäinen ja Pauliina Avola

Paikka:
Espoon Steinerkoulu
Olarinniityntie 10, 02210 Espoo.

Aika:
18.00-19.30

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen elämäntaitojen ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Saat luennolta mukaasi myös ilmaisen elämäntaito-opetuksen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen elämäntaitosisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös elämäntaitojen ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

Recent Posts
Ota yhteyttä

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Elämäntaidot / Positiivinen oppiminenPositiivinen oppiminen | Positiivinen oppiminen