Elämäntaidot, hyvinvointiopetus ja positiivinen pedagogiikka -esittelyluennot marraskuussa 2018 ja tammikuussa 2019 Tampereella

 In Yleinen

Elämäntaidot, hyvinvointiopetus ja positiivinen pedagogiikka -esitteluluennot järjestetään marraskuussa 2018 ja tammikuussa 2019 Tampereella

Luennoitsijoina positiivisen pedagogiikan asiantuntijat
Viivi Pentikäinen, Pauliina Avola ja Jenny Holming

Paikka:
Tampereen yliopiston normaalikoulu
Kuokkamaantie 16, 33800 Tampere

Aika:
18.00-19.30

 

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen elämäntaitojen ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Saat luennolta mukaasi myös ilmaisen elämäntaito-opetuksen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen elämäntaitosisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös elämäntaitojen ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Elämäntaidot / Positiivinen oppiminen