Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

HyMy EMOJIKORTIT

Positiivinen oppiminen / HyMy EMOJIKORTIT

HyMy EMOJIKORTIT

 

Tunnetaidot ovat ihmisenä elämisen perustaitoja. Tunteet tekevät meistä inhimillisiä. Tunteet ovat mukana aivan kaikessa, eritysesti kohtaamisissa ja ihmissuhteissa. Tunteilla ja tunnetaidoilla on myös suuri merkitys hyvinvoinnille ja oppimiselle – siksi niiden rooli koulussa on merkittävä. Tunnetaidot ovat syvällinen kokonaisuus taitoja tunnistaa ja säädellä tunteita, ymmärtää ja sanoittaa tunteita, vaalia ja vahvistaa myönteisiä tunteita sekä ratkaista ja johtaa haastavia ja vaikeita tunteita. Erityisiä syvätunnetaitoja ovat empatia- , myötätunto- ja itsemyötätuntotaidot, joiden avulla voimme elää merkityksellisessä ja arvostavassa yhteydessä itsemme ja toisten ihmisten kanssa.

Hymy EMOJIKORTTIEN avulla voit opettaa eri-ikäisille oppilaille tunnetaitoja ja sosiaalisia taitoja vahvistamaan hyvää ryhmähenkeä sekä opettamaan tärkeitä ratkaisutaitoja, sovittelutaitoja ja myötätuntotaitoja.

Emojikorttien avulla voit myös harjoitella tunnistamaan sekä nimeämään tunteita, ratkaisemaan haastavalta tuntuvia tunteita, vaalimaan myönteisiä tunteita sekä pelaamaan erilaisia tunnepelejä yhdessä toisten kanssa.

Lataa HyMy EMOJIKORTIT PDF -tiedosto tästä

HUOM! Ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muussa mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla