Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
Hyvinvoinnin lähteellä -MBSR-ohjelmaan pohjautuva mindfulness-verkkokurssi

Hyvinvoinnin lähteellä -mindfulness-kurssi on hyvinvointia ja omia stressinhallinnan taitoja edistävä kahdeksan viikon kurssikokonaisuus. Kurssin voi opiskella täysin itsenäisesti, itselle sopivassa tahdissa ja rytmissä.

Tahdotko työkaluja stressin hallintaan? Haluatko oppia läsnäolon jalon taidon ja olla aidosti läsnä omassa elämässäsi? Kurssilla opit rentoutumisen ja palautumisen taitoja ja opit edistämään omaa hyvinvointia tietoisesti erilaisten mindfulness harjoitusten kautta. Tervetuloa opiskelemaan Hyvinvoinnin lähteellä mindfulness -verkkokurssille! Kurssi on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Ilmoittaudu itsenäisesti opiskeltavalle Hyvinvoinnin lähteellä mindfulness -verkkokurssille

Ilmoittaudu tästä!

Kenelle

 • Erityisen hyvin koulutus sopii Sinulle, joka
  • toivot työkaluja stressin hallintaan
  • haluat oppia läsnäolon jalon taidon
  • tahdot oppia olemaan aidosti enemmän läsnä omassa elämässäsi
  • olet kiinnostunut mindfulnessista eli tietoisesta hyväksyvästä läsnäolosta
  • haluat oppia rentoutumaan arjen kiireen keskellä ja pysähtyä kohtaamaan itsesi aidosti
  • haluat oppia hallitsemaan arjen stressiä tietoisemmin
  • tahdot oppia aidosti tehokkaita keinoja rentoutua

Mikä Hyvinvoinnin lähteellä -mindfulness?

Hyvinvoinnin lähteellä -mindfulness-kurssi on hyvinvointia ja omia stressinhallinnan taitoja edistävä kahdeksan viikon kurssikokonaisuus. Kurssin voi opiskella täysin itsenäisesti, itselle sopivassa tahdissa ja rytmissä.

Hyvinvoinnin lähteellä -mindfulness-kurssi perustuu maailman tutkituimpaan stressinhallinan ohjelmaan, MBSR-ohjelmaan (Mindfulness Based Stress Reduction). Kurssilla opit tietoa, taitoja ja lukuisia helposti omaan käyttöön otettavia harjoitteita, joilla voit edistää omaa hyvinvointia ja rakentaa itsellesi vahvat stressinhallinta- ja palautumisen taidot.

Kurssilla perehdytään aiheen tunnetuimpiin tietoisuustaitotutkimuksen (mindfulness) teorioihin ja käytänteisiin. Harjoitteiden äärelle asettuminen videotallenteiden avulla on oppimisen keskiössä. Kurssi on mahdollista käydä hyvin joustavasti, koska sen on itsenäisesti opiskeltava kurssikokonaisuus. Opiskelu tapahtuu Clanedin sähköisessä oppimisympäristössä.

Kurssi sisältää:

 • Yli 30 lyhyttä videoluentoa ja -harjoitusvideota.
 • Lisäksi runsaasti syventäviä harjoituksia hyvinvoinnin edistämisen ja arjessa palautumisen tueksi.

Kesto: Kurssin laajuus on 5 opintopistettä, joka vastaa noin 135 tunnin työpanosta. Suuri osa kurssin opiskelusta tapahtuu kurssilla tehtävien mindfulness-harjoitusten kautta. Kurssi sisältää tietoa videoluentoina, runsaasti harjoituksia, joita tehdään ohjatusti videotallenteilta. Lisäksi kurssi sisältää runsaasti syventäviä hyvinvointia edistäviä harjoituksia, sekä luettavaa materiaalia.

Kaikki kurssilla tehtävät perusharjoitukset pohjautuvat maailman tutkituimpaan MBSR-kurssin ohjelmaan ja ne edistävät tutkitusti hyvinvointia, sekä kehon ja mielen palautumista syvällä tasolla.

Ilmoittautuminen:

Pääset osallistumaan kurssille Helsingin kesäyliopiston sivujen kautta alla olevasta linkistä.

 

 

Ohjaaja ja lisätiedot

Kurssin ohjaa sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja , KM, luokanopettaja Susanna Heikari

susanna@positiivinenoppiminen.fi

Hinta

Kurssin hinta on 390€ (sis.alv 24%)

Hyvinvoinnin lähteellä -MBSR-ohjelmaan pohjautuva mindfulness-verkkokurssi

Kouluttaja

Susanna Heikari

Kasvatustieteiden maisteri (KM)
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach
Positive Education Oy:n kouluttaja ja osakas

Susanna on pitkän linjan steinerpedagogi, Mindfulness-ohjaaja CFM, MB Master Coach, sekä elämäntaitojen, laaja-alaisten hyvinvointitaitojen ja läsnäolotaitojen
kouluttaja, opettaja, sekä hyvinvointiopetuksen asiantuntija.

Susanna on myös suorittanut kasvatus- ja koulutusalan johtajien koulutusjohtamisen yliopistollisen koulutuskokonaisuuden. Susannalla on pitkä, yli 15 vuoden kokemus opettajan työstä, sekä vankka kokemus erilaisten työyhteisötiimien luotsaamisesta ja koulun  johtoryhmässä työskentelystä.

Tällä hetkellä Susanna työskentelee kouluttajana, opettajana ja valmentajana.

Vuodesta 2014 lähtien Susanna on aktiivisesti opettanut, kehittänyt, ja soveltanut Espoon Steinerkoulussa hyvinvointiopetusta luokilla 1.-9.
Susanna soveltaa päivittäin kasvatus- ja opetustyössään positiivista pedagogiikkaa ja valmentavaa, ratkaisukeskeistä opetusotetta.

Susanna on myös ollut kehittämässä ja kirjoittamassa uutta hyvinvointiopetuksen opetussuunnitelmaa luokille 1.-9. Espoon Steinerkouluun ja ollut luomassa uudenlaista positiiviseen pedagogiikkaan perustuvaa opetustapaa opetushalituksen Hundred- ja Hymy -hankkeissa.

Ilmoittautuminen Hyvinvoinnin lähteellä -MBSR-ohjelmaan pohjautuvalle mindfulness-verkkokurssille

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla