Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Hyvinvointipyörä

Positiivinen oppiminen / Hyvinvointipyörä

Elä hyvin pyörä

 

Voit kartoittaa oman hyvinvointisi kokonaiskuvaa hyvinvointipyörän osa-alueiden avulla. Hyvinvointipyörän kaikki osa-alueet ovat valikoituneet positiivisen psykologian tutkimuksiin pohjautuen, ja ne ovat kaikki osa-alueita, joilla on vaikutusta pitkäaikaiseen hyvinvointiimme.

Jos saat kartoituksesta korkeat pisteet, mahtavaa! Sinulla on silloin paljon annettavaa muille, koska voit itse niin hyvin. Jos saat matalammat pisteet, ei hätää, sinulla on silloinkin paljon annettavaa muille ja samalla voit tietoisesti alkaa vahvistaa omaa hyvinvointiasi tavoitteellisesti ja sinnikkäästi omaan hyvinvointiisi sitoutuen. Toivomme, että käytät tämän tehtävän tekemiseen hiukan aikaasi, tutustut omaan hyvinvointiisi ja puet hyvinvoinnin happinaamarin ensin itsellesi!

Tämä testi sopii erityisen hyvin aikuisille tai vähän isommille opiskelijoille.

Lataa hyvinvointipyörä PDF -tiedosto

HUOM! Ladattavia materiaaleja on oikeus käyttää opetuskäytössä, ei koulutus- tai muussa mahdollisessa liiketoiminnassa.

Kaikkien tämä sivuston sisältöjen muuttaminen, muokkaaminen tai esittäminen ilman Positive Education Oy:n logoa tai muuta tekijänoikeusmerkintää rikkoo tekijänoikeuksia. Kunnioitathan tekijänoikeuksiamme, etkä hyödynnä materiaaleja ilman logojamme tai muita tekijänoikeusmerkintöjä.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla