Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen verkkokoulutukseen

Siirry tästä linkistä verkkokauppaamme.
Täytä verkkokaupassa ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ja maksa varausmaksu 250 €. Kurssimaksun voi maksaa 1-4 erässä, ja se laskutetaan koulutuksen alkamisen jälkeen.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, jos tarvitsemme lisätietoja ilmoittautumiseen. Voit myös olla meihin yhteydessä joko puhelimella tai sähköpostilla.

Noin viikkoa ennen koulutuksen alkua saat meiltä sähköpostia ja lisätietoja koulutuksen aloittamista varten!

Lisätiedustelut verkkokoulutuksesta:

pauliina@positiivinenoppiminen.fi tai
numerosta 044-5182774

Takaisin positiivisen pedagogiikan kurssikuvaukseen
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla