Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
joulukalenteri

Positiivisen oppimisen joulukalenteri

Joulukalenterissamme vaalitaan myönteisiä tunteita…

Lähde Positiivisen Oppimisen joulukalenterin matkaan Instagramissa ja Facebookissa. Tänä vuonna tutustumme 24 myönteiseen tunteeseen kuvien ja kysymyksien kautta.

Kysymyksien avulla tarkastellaan tunteita sekä niiden viestejä ja samalla vahvistetaan tietenkin myös tunnesanastoa. Julkaisemme päivittäin yhden tunteen ja siihen liittyvät kysymykset. Joulukalenterimme sopii ihan kaiken ikäisille. Voit pysähtyä tunteiden äärelle yhdessä lasten ja nuorten kanssa tai tutustua sen avulla omaan tunnemaailmaasi.

Jouluaattona kaikki Kukoistuspostin tilaajat löytävät sähköpostistaan nämä ihanat tunnekortit tulostettavassa muodossa. Nyt siis kannattaa liittyä postituslistalle.

Pauliina Avola ja Viivi Pentikäinen

KUKOISTAVA KASVATUS

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirja

KUKOISTAVA KASVATUS on ainutlaatuinen käsikirja positiivisen pedagogiikan, laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen ja ratkaisukeskeisen valmennuksen voimasta kasvatustyössä.

Voit tilata kirjan osoitteesta www.kukoistavakasvatus.fi
Osta kirja
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla