Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
Koulun kehittämisen konsultointi
Positive Education

Koulun kehittämisen konsultointi

Tarjoamme laaja-alaista näkemystä ja konsultointia sekä sisältöosaamista kokonaisvaltaiseen koulun kehittämiseen.

Olemme kehittäneet niin opetussuunnitelmia kuin koulun käytänteitä yhteistyössä koulun henkilöstön kanssa.

Konsultointi

 

Yrityksemme tarjoaa koulutusta, osaamista ja valmennusta hyvinvointitaitojen, positiivisen oppimisen ja positiivisen pedagogiikan sisältöihin. Tarjoamme laaja-alaista näkemystä ja konsultointia ja sisältöosaamista kokonaisvaltaiseen koulun kehittämiseen sekä erilaisia luento- ja koulutuskokonaisuuksia hyvinvointitaitojen omaksumiseen.

Olemme olleet mukana rakentamassa hyvinvointiopetusta yhteistyössä opetushallituksen, HundrEDin ja usean koulun kanssa. Espoon Steinerkoulussa olemme tehneet yhteistyötä hyvinvointiopetuksen kehitystyön parissa jo vuodesta 2014.

Espoon Lagstadin koulussa hyvinvointitaitoja on opetettu yläasteella vuodesta 2013. Kauniaisten Kasavuoren koulun kanssa olemme olleet käsikirjoittamassa hyvinvointioppiainetta, joka alkaa koulussa syksyllä 2017.

Viimeisimpänä yhteistyöhankkeena olemme mukana kehittämässä yhteistyössä Espoon Steinerkoulun ja kahden yhteistyökoulun kanssa opetushallituksen rahoittamaa HyMy hanketta, jonka tavoitteena on kehittää, testata ja levittää hyvinvoivan ja myötätuntoisen koulukulttuurin toteuttamismalli kaikille suomen kouluille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

 

viivi@positiivinenoppiminen.fi tai numerosta 044-5311478  Pauliina Avola ja Viivi Pentikäinen

  KUKOISTAVA KASVATUS

  Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirja

  KUKOISTAVA KASVATUS on ainutlaatuinen käsikirja positiivisen pedagogiikan, laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen ja ratkaisukeskeisen valmennuksen voimasta kasvatustyössä.

  Voit tilata kirjan osoitteesta www.kukoistavakasvatus.fi
  Osta kirja
  YouTube
  LinkedIn
  Share
  RSS
  Seuraa sähköpostilla