Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
Kukoistava kasvatus -käsikirja

KUKOISTAVA KASVATUS  on ainutlaatuinen käsikirja positiivisen pedagogiikan, laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen ja ratkaisukeskeisen valmennuksen voimasta kasvatustyössä.

Tässä uraa-uurtavassa ja kansainvälisestikin ainutlaatuisessa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirjassa tiede ja tieto kohtaavat käytännön kasvatus- ja opetusmenetelmät.

Kirja on syvällinen ja perusteellinen hyvinvointiopetuksen käsikirja, joka tuo laajaa ymmärrystä hyvinvoinnin edistämiseen ja opettamiseen. Kirjan vahva tutkimuksellinen perusta nojaa positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja ratkaisukeskeisyyden teorioihin ja käytäntöön. Kirja sisältää innostavia harjoitteita kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Kirja ei ole vain teoreettinen menetelmäopas, vaan syvällinen ja viisas käsikirja, jonka tavoitteena on auttaa jokaista lasta ja nuorta kukoistamaan niin koulussa kuin elämässä.

Positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus perustuvat positiivisen psykologian tieteellisiin tutkimuksiin, ratkaisukeskeisyyteen ja uusimpiin aivotutkimuksiin. Kirja yhdistelee tärkeimpiä positiivisen psykologian, motivaatiotutkimuksen ja oppimisen teorioita sekä käytännön harjoitteita innostavalla ja merkityksellisellä tavalla. Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen tavoitteena ovat paremmat oppimistulokset sekä hyvinvoivat oppilaat ja opettajat.

Kirjan kirjoittajat ovat kouluttaneet yli 15 vuoden ajan positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeistä valmennusta ja positiivista pedagogiikkaa. Lisäksi he ovat kehittäneet positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelman, joka on yksi maailman laajimmista Positive Education -koulutusohjelmista. Kirjan kirjoittajat ovat itse soveltaneet ja opettaneet positiivista pedagogiikkaa ja hyvinvointiopetusta kaikilla koulutusasteilla päiväkodista yliopistoon.

 

Kukoistava Kasvatus käsikirja on ollut suosio ammattilaisten keskuudessa ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat meille lähettäneet palautetta ja haluammekin jakaa yhden niistä:

”Kirjaanne Kukoistava kasvatus luettuani olen suorastaan virtaantunut, tai pikemminkin sähköistynyt tai voisiko jopa sanoa SYTTYNYT – juu, syttynyt, vähän huumaantunutkin, mutta ennen kaikkea INNOSTUNUT, ILAHTUNUT, RIEMASTUNUT, onnellistunutkin!!! Kiitos, että olette kirjoittaneet tämän kirjan – Mikä HUIKEA teos!

Olette tavoittaneet akateemisesti uskottavan poljennan arkisen makaroonilaatikon laiton yhteydessä käsiteltäväksi samalla kun esimerkit tukevat teoriaa kuin kaksoset käsikkäin kävellessä. Tämä kirja on MUST lukea, kokea ja saada omakseen – jotta siihen voi palata, palata ja palata vielä uudelleen. Koska tästä alkaa jokaisen oma positiivinen prosessi, joka vaatii pohdintaa, teoriaa, tekemistä ja sisäistämistä.

Kirja tulisi jakaa kaikille kasvatusalan ammattilaisille, sosiaalityöntekijöille, ottaa oppikirjaksi opettajankoulutukseen sekä antaa luettavaksi kaikille valmentajille ja terveydenhoitoalan henkilöstölle. Sanoitatte kaiken juuri niin, ettei skeptiselle negatiivisuudelle jää tilaa, vaan positiivinen ruokinta ikään kuin soljuu jokaisen skeptisen suden vatsalaukkuun kauniisti, kunnioittavasti ja hyvällä.

Seuraavaksi alan miettiä, miten minä ihanimmassa roolissani (ikinä) äitinä, opettajankoulutuksen omaavana, yritysjohdon positiivisena tunnetaitovalmentajana ja väitelleenä ”oppineena” voisin viedä kirjaanne eteenpäin. Tätä kirjaa täytyy rummuttaa. Tämä pitää kääntää kaikille kielille. Piste.”

Dr. Pauliina Airaksinen-Aminoff
DBA Doctor of Business Administration
Transformational Coach / Leadership Innovator
WIAone Finland

 

Voit tilata kirjan osoitteesta www.kukoistavakasvatus.fi

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla