Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
Meditaatiohaaste
Kiitos kun olet tilaajamme!

Lähde mukaan seitsemän päivän meditaatiohaasteeseen!

Tervetuloa Positiivisen Oppiminen seitsemän päivän meditaatiohaasteeseen!

Olemme iloisia, että olet päättänyt sitoutua omaan hyvinvointiisi ja ottaa askelen kohti positiivisempaa elämää meditaation avulla. Tämä 7 päivän meditaatiohaaste on suunniteltu auttamaan sinua löytämään rauhaa, tasapainoa ja lisää tietoisuutta omasta itsestäsi.

Tältä sivulta löydät seitsemän videota, yhden viikon jokaiselle päivälle jotka ohjaavat sinut läpi erilaisten meditaatiotekniikoiden ja harjoitusten. Näiden videoiden avulla voit aloittaa päiväsi rauhallisesti, rentoutua kiireisen päivän päätteeksi tai vain pysähtyä hetkeksi hengittämään syvään ja keskittymään itseesi.

Miksi meditoida?

Meditaatio on voimakas työkalu kehon ja mielen tasapainottamiseksi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että meditaatiolla voi olla monia positiivisia vaikutuksia, kuten stressin vähentäminen, mielen selkeyden lisääminen, parempi unen laatu ja yleinen hyvinvoinnin tunne.

Lisäksi meditaatio voi auttaa sinua:

  • Lisäämään tietoisuutta omasta kehostasi ja tunteistasi
  • Parantamaan keskittymistä ja huomiokykyä
  • Kehittämään myötätuntoa ja empatiaa muita kohtaan
  • Edistämään luovuutta ja innovatiivista ajattelua
  • Vahvistamaan immuunijärjestelmää ja vähentämään tulehduksia

Miten aloitat meditaation?

Aloittaminen meditaation kanssa ei vaadi aiempaa kokemusta tai erityisiä taitoja. Tärkeintä on löytää rauhallinen ja häiriötön paikka, istua tai maata mukavasti, sulkea silmät ja keskittyä hengitykseen.

Jokainen päivä tarjoaa uuden meditaatiotekniikan tai harjoituksen, joten ole avoin uusille kokemuksille ja anna itsellesi lupa ottaa vastaan kaikki, mitä meditaatio tuo mukanaan.

Valmistaudu astumaan matkalle kohti sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Kokeile 7 päivän meditaatiohaaste ja anna meditaation voiman muuttaa elämääsi!

Pöllö -animoitu hengitysharjoitus

Liukumäki -animoitu hengitysharjoitus

STOP-mindfulnessharjoitus

Kukan terälehdet -mindfulnessharjoitus

Myötätuntoinen kosketus -mindfulnessharjoitus

Puhdistava sade -mindfulnessharjoitus

Voimapaikka -mindfulnessharjoitus

Olethan jo tutustunut uusiin / tuleviin tuotteisiimme ja jotain mainosta ???

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla