Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivinen oppiminen

Positiivinen oppiminen / Muut  / ”Meillä on vain yksi elämä”

”Meillä on vain yksi elämä”

Lue, mitä Maarit Meinander kertoo opinnoistaan. Hän on valmistunut ensin positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettajaksi ja tämän jälkeen jatkanut opiskelua Positive Psychology Coach® –koulutusohjelmassa. Hän on suorittanut molemmat koulutukset verkko-opintoina.

“Olen Maarit ja toimin tällä hetkellä sitouttavan kouluyhteisötyön hanketyöntekijänä. Hankkeen ohella kehitän yhteistyössä koulun muiden toimijoiden kanssa koulumme hyvinvointia sekä opetan hyvinvointitaitoja valinnaisena oppiaineena.

Olen käynyt laaja-alaisten hyvinvointitaitojen sekä positiivisen pedagogiikan opettajan ja Positive Psychology Coach-koulutusohjelmat. Hakeuduin positiivisen pedagogiikan verkko-opintoihin, sillä koin, että tarvitsen uutta tietoa sekä uusia taitoja niin omaan työhöni koulun arkeen kuin myös oman hyvinvointini parantamiseen. Koin vahvasti, että en enää palautunut viikonlopun tai lomien aikana niin hyvin kuin aikaisemmin. Minua alkoi kiinnostaa, mitä voisin itse tehdä vaikuttaakseni omaan jaksamiseeni sekä hyvinvointiini sitä vahvistavasti.

Yksinkertaisesti sanottuna etsin koulutusta, joka saisi ensin minut itseni kukoistamaan ja voimaan paremmin ja sitä kautta jakamaan sitä myös muille.

Verkko-opiskelun yhteisöllisyys

Verkko-opinnot olivat itselleni tuttuja jo aikaisemmista opinnoista, joten sen suhteen olin luottavainen, että ne toimivat. Se, mikä yllätti itseni todella positiivisesti oli nimenomaan näiden opintojen valtaisa yhteisöllisyys sekä yhteenkuuluvuuden tunne, joka oli mukana koko opintojen ajan aina ensimmäisestä tapaamisesta valmistujaisiin asti.

Opintojen aikana meistä muodostui ikään kuin yksi suuri rakastava perhe ja joista itselleni jäi myös todella rakkaita ystäviä opintojen jälkeenkin

Aika ennen ja aika jälkeen opintojen

Sain koulutuksesta niin paljon, että sitä on vaikea yrittää edes pukea sanoiksi. Koen, että on aika ennen näitä opintoja ja on aika opintojen jälkeen.

Sain niin paljon oppia ja käytännön vinkkejä omaan työhön ja erityisesti omaan elämääni. Sain taidon osata pysähtyä arjen kiireen keskellä, sain taidon nähdä miten paljon hyvää elämässäni on ja mistä kaikesta olenkaan kiitollinen.

Sain taidon rakastua elämääni uudelleen kiitollisuuden, hyvän huomaamisen sekä tietoisen läsnäolon kautta. Näiden myötä oma palautumiseni, unenlaatu sekä stressinhallintani ovat parantuneet aivan merkittävästi.

Meillä on vain yksi elämä

Kaikille, jotka miettivät kannattaisiko lähteä mukaan näihin koulutuksiin haluaisin sanoa, että itseen ja omaan hyvinvointiin kannattaa satsata. Meillä on tämä yksi upea elämä, joka on täynnä mahdollisuuksia, huikeita hetkiä, pieniä ja suuria onnistumisia, joiden ääreen on tärkeää osata pysähtyä ja huomata ne. Näin ne eivät huku arjen kiireisiin.

Meillä on tämä yksi elämä, johon kuuluu myös epäonnistumiset ja vastoinkäymiset, mutta näiden opintojen myötä epäonnistumisesta johtuva pettymyksen tuoma pudotus ei ole enää niin valtava ja ainakin itse sain oivalluksen siitä, että epäonnistumisen voi kääntää oppimiskokemukseksi, joka johdattaa kohti uusia mahdollisuuksia ja kohti uusia unelmia.

Kiitos Positive Education ja kiitos Viivi, Pauliina sekä Marika: Te olette luoneet koulutuksen, jota voin lämpimästi suositella ihan jokaiselle.

Olette valtavan tärkeiden taitojen lähettiläitä, lämmin kiitos teille jokaiselle ❤️”

Haluatko sinä vaalia omaa hyvinvointiasi, oppia positiivista psykologiaa ja valmennustaitoja? Seuraavat Positive psychology coach® -koulutusohjelmat käynnistyvät lähiopetuksena .verkko-opintoina 29.1.2024.  Lue lisää koulutuksen sisällöistä ja aloita vuoden mittainen hyvinvointimatka kanssamme.

Vaali hyvinvointiasi  ja lähde mukaan vuoden mittaiselle hyvinvointimatkalle.

No Comments

Post a Comment

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla