Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
MBSR 8-viikon Mindfulness Based Stress Reduction – verkkokurssi

Tule löytämään aitoa hyvinvointia, läsnäoloa ja rauhoittumisen taitoa 8-viikon MBSR Mindfulness Based Stress Reduction – verkkokurssilta!

Tahdotko työkaluja stressin hallintaan? Haluatko oppia läsnäolon jalon taidon ja olla aidosti ja enemmän läsnä omassa elämässäsi? MBSR-kurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia rentoutumaan arjen kiireen keskellä ja pysähtyä kohtaamaan aidon, oman itsesi.

MBSR -kurssi on loistava työkalu arjessa jaksamisen tueksi erityisesti opettajille ja kasvatusalan ihmisille, mutta kurssi on avoin kaikille!

Ilmoittaudu etänä järjestettävään Mindfulness Based Stress Reduction -etäkurssille

Ilmoittaudu tästä!

Kenelle

 • Erityisen hyvin koulutus sopii Sinulle, joka
  • toivot työkaluja stressin hallintaan
  • haluat oppia läsnäolon jalon taidon
  • tahdot oppia olemaan aidosti enemmän läsnä omassa elämässäsi
  • olet kiinnostunut mindfulnessista eli tietoisesta hyväksyvästä läsnäolosta
  • haluat oppia rentoutumaan arjen kiireen keskellä ja pysähtyä kohtaamaan itsesi aidosti
  • haluat oppia hallitsemaan arjen stressiä tietoisemmin
  • tahdot oppia aidosti tehokkaita keinoja rentoutua

Jos tahdot kehittää ja laajentaa tietoisuuttasi ja tehdä tietoisia valintoja oman elämäsi parantamiseksi, MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction -programme) tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä tutkimaan Mindfulness-harjoitusten hyvää tekevää vaikutusta.

Mikä MBSR on?

MBSR -menetelmä on kahdeksan viikkoa kestävä hyvinvointia vahvistava rentoutus- ja stressinhallintakurssi hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla eli Mindfulnessin avulla.

Kurssin aikana tehdään erilaisia Mindfulness -harjoituksia, mm. istuen, seisten, maaten, ja kävellen. Kurssi soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille. Kurssilla harjoitellaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa erilaisten, selkeästi ja rauhallisesti ohjattujen harjoitteiden kautta. Aiempaa kokemusta Mindfulnessista ei tarvita.

Kurssille kannattaa tulla, jos tahdot olla aidosti enemmän läsnä omassa elämässäsi, haluat oppia hallitsemaan arjen stressiä tietoisemmin ja tahdot oppia aidosti tekottaita keinoja rentoutua. Kurssilla kehität omaa tietoisuuttasi, jolloin opit tekemään arjessasi tietoisia valintoja, eli opit itsesi johtamista omassa elämässäsi. Kurssi on oiva mahdollisuus kehittää itseään ja se antaa tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, ilman arjen kiirettä.

Kurssi on hyvin kokemuksellinen. Kurssilla tehdään paljon keholle ja mielelle hyvää tekeviä harjoituksia opettajan ohjauksessa. Ryhmä on tärkeä osa MBSR-kurssia, koska se mahdollistaa meille yhdessä oppimisen ja kokemisen rikkauden.

Etäkurssin päivämäärät:


1. ma 12.9. klo 18.00.-20.15
2. ma 19.9. klo 18.00.-20.00
3. ma 26.9. klo 18.00.-20.00
4. ma 3.10. klo 18.00.-20.00
5. ma 10.10. klo 18.00.-20.00
6. ma 24.10. klo 18.00.-20.00
7. ma 31.10. klo 18.00.-20.00
8. ma 7.11. klo 18.00.-20.15

Tämän lisäksi kurssilaiset saavat jokaisen kerran jälkeen kunkin kerran materiaalipaketin sähköisesti.

Paikka

Kurssi toteutetaan etänä käyttäen ZOOM -työkalua

Hinta

Kurssin hinta on 295€ (sis.alv 24%)

Ohjaaja ja ilmoittautuminen

Kurssin ohjaa sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja , KM, luokanopettaja Susanna Heikari

Ilmoittautumiset: Osta kurssipaikkasi verkkokaupasta
susanna@positiivinenoppiminen.fi
tai puhelimitse: +358 40 3582711

MBSR 8-viikon Mindfulness Based Stress Reduction – kurssi

Kouluttaja

Susanna Heikari

Kasvatustieteiden maisteri (KM)
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach
Positive Education Oy:n kouluttaja ja osakas

Susanna on pitkän linjan steinerpedagogi, Mindfulness-ohjaaja CFM, MB Master Coach, sekä elämäntaitojen, laaja-alaisten hyvinvointitaitojen ja läsnäolotaitojen
kouluttaja, opettaja, sekä hyvinvointiopetuksen asiantuntija.

Susanna on myös suorittanut kasvatus- ja koulutusalan johtajien koulutusjohtamisen yliopistollisen koulutuskokonaisuuden. Susannalla on pitkä, yli 15 vuoden kokemus opettajan työstä, sekä vankka kokemus erilaisten työyhteisötiimien luotsaamisesta ja koulun  johtoryhmässä työskentelystä.

Tällä hetkellä Susanna työskentelee kouluttajana, opettajana ja valmentajana.

Vuodesta 2014 lähtien Susanna on aktiivisesti opettanut, kehittänyt, ja soveltanut Espoon Steinerkoulussa hyvinvointiopetusta luokilla 1.-9.
Susanna soveltaa päivittäin kasvatus- ja opetustyössään positiivista pedagogiikkaa ja valmentavaa, ratkaisukeskeistä opetusotetta.

Susanna on myös ollut kehittämässä ja kirjoittamassa uutta hyvinvointiopetuksen opetussuunnitelmaa luokille 1.-9. Espoon Steinerkouluun ja ollut luomassa uudenlaista positiiviseen pedagogiikkaan perustuvaa opetustapaa opetushalituksen Hundred- ja Hymy -hankkeissa.

Ilmoittautuminen 8-viikon Mindfulness Based Stress Reduction – kurssille

Koulutuksen voit ostaa itsellesi verkkokaupastamme.
Siirry tästä linkistä verkkokauppaamme.
Täytä verkkokaupassa ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ja maksa kurssi.

Lisätiedustelut koulutuksesta ja tarjouspyynnöt:

susanna@positiivinenoppiminen.fi
Tai puhelimella: +358 40 3582711

Osta kurssipaikkasi tästä!

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla