Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutus (35 op) 2023–2024

Lähde mukaan opiskelemaan Mindfulness -ohjaajaksi ja kehitä vahvat mielen hyvinvointitaidot itsellesi ja ohjattavillesi.

Tervetuloa ainutlaatuisen monipuoliseen ja aivan uudenlaiseen Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutukseen!

Koulutus yhdistää positiivisen psykologian tieteen ja tietoisuustaitotutkimuksen sekä molempien käytännön sovellukset ja ohjaustaidot ainutlaatuiseksi ja voimaannuttavaksi kokonaisuudeksi. Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutus on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat syventää ymmärrystäsi mindfulnessista ja positiivisesta psykologiasta, sekä hyödyntää näiden molempien hyvinvointimenetelmien vaikuttavaa tietoa ja taitoa ohjaajana tai omassa työssäsi. Olitpa sitten opettaja,  terapeutti, valmentaja, esihenkilö tai missä tahansa ihmistyössä toimiva ammattilainen, antaa tämä koulutus sinulle erinomaiset valmiudet ohjata mindfulness-harjoituksia sekä auttaa ihmisiä vahvistamaan positiivista mielenterveyttä tietoisuustaitoharjoitusten ja positiivisen psykologian avulla.

Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutus tarjoaa monia hyödyllisiä harjoituksia oman hyvinvoinnin vahvistamiseen ja toisille ohjattavaksi. Koulutuksesta saat vahvat valmiudet ohjata tietoisuustaitoharjoituksia ja kasvaa mindfulness- hjaajaksi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Koulutusohjelmassa hyödynnetään vahvaa yhdessä tekemistä ja yhteisöllisyyttä oman henkilökohtaisen harjoittelun rinnalla. Lisäksi koulutuksessa painotetaan kehollista, sisäisesti ohjautuvaa liikettä ja tietoista, hyvinvointia vahvistavaa, liikuntaa. Koulutuksessa hyödynnetään viimeisintä tutkimustietoa mindfulnessista, neurotieteestä ja positiivisesta psykologiasta. Tavoitteena on kehittää vahvat mielen hyvinvointitaidot sekä omassa harjoittelussa että ohjauksessa toisille. Positiivisen psykologiaan perustuva pedagogiikka ohjaa opiskelua kannustavalla, myönteisellä ja kunnioittavalla otteella. Tämä ohjaajakoulutus antaa sinulle luvan loistaa, vahvistua ja kasvaa taitavaksi positiivisen psykologian mindfulness-ohjaajaksi omilla ainutlaatuisilla vahvuuksillasi!

Ilmoittaudu mukaan Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutukseen

Hae mukaan täältä.

Täytä verkkokaupassa ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ja maksa kurssin varausmaksu.
Kurssin voi maksaa 1-4 erässä.

HINTA
HUOM! Pilottikoulutuksen 2023-2024 hinta: 2150 € (sisältää 24 % alv)
Normaalihinta 4850 € (sisältää 24 % alv)

Lisätiedustelut koulutuksesta: susanna@positiivinenoppiminen.fi
Tai puhelimella: +358 40 3582711

KOULUTUSAIKATAULU

Lähipäivät ja illat
1) To 7.9.2023 klo 9.30–16.00
– pe 8.9.2023  klo 9.30-16.00

2) To 28.9.2023 klo 17.30–20.00
– pe 29.9.2023 klo 9.30-16.00

3) To 2610.2023 klo 9.30–16.00
– pe 27.10.2023 klo 9.30-16.00

4) To 2311.2023 klo 17.30–20.00
– pe 24.11.2023 klo 9.30-16.00

5) Pe 15.12.2023 Hiljaisuuden retriittipäivä klo 9.30–16.00 ***

6) To 1.2.2024 klo 17.30–20.00
– pe 2.2.2024 klo 9.30-16.00

7) To 143.2024 klo 17.30–20.00
– pe 15.3.2024 klo 9.30-16.00

8) To 18.4.2024 klo 9.30–16.00
– pe 19.4.2024  klo 9.30-16.00

9) To 16.5.2024 klo 10.00.-15.00
– pe 17.5.2024 klo 10.00.-15.00 (Etäpäivät Zoomissa)

10) To 22.8.2024 klo 10.00.-14.00
– pe 23.8.2024 klo 10.00.-14.00

Paikka
Annankatu 29 A 13, Helsinki

Opiskelu tapahtuu Helsingissä. Käytössämme on kauniit, tilavat ja todella viihtyisät koulutustilat aivan ydinkeskustassa

Hinta
HUOM! Pilottikoulutuksen 2023-2024 hinta: 2150 € (sisältää 24 % alv)
Voit varata koulutuspaikan maksamalla varausmaksun 290€. Koulutuksen voi maksaa 1-4 erässä.
Normaalihinta 4850 € (sisältää 24 % alv)

Kouluttaja
Kurssin ohjaa sertifioitu CFM Mindfulness -ohjaaja,
KM, positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja,
psyykkinen valmentaja MB Coach

Ilmoittautumiset:
Osta kurssipaikkasi verkkokaupasta

susanna@positiivinenoppiminen.fi tai puhelimitse: +358 40 3582711

Ilmoittaudu Helsingissä järjestettävään Mindfulness-ohjaajakoulutukseen

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä
MITÄ KAIKKEA KOULUTUKSESSA OPPII OHJAAMISTAITOJEN LISÄKSI?

Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutus tarjoaa upean mahdollisuuden keskittyä kokonaisen vuoden ajan omaa hyvinvointia parantavien harjoitusten syventämiseen ja itsetuntemuksen kasvattamiseen. Mindfulness- harjoitteiden ohjaamistaidot kehittyvät teoreettisen tiedon, oman harjoittelun ja ohjaamisen tekniikan sekä taidon harjoittelun kautta.

Koulutuksen aikana opit tiedostamaan ja havainnoimaan kehon, mielen ja tunteiden välisiä yhteyksiä. Opit myös tunnistamaan, ymmärtämään ja säätelemään omia tunteitasi entistä paremmin ja johtamaan omaa ajatteluasi. Lisäksi opit kuuntelemaan
kehosi viisautta tietoisesti ja kunnioittaen. Positiivisen psykologian harjoitteet tuovat tietoisuustaitoharjoittelun rinnalle syvemmän ymmärryksen kaikkien tunteiden merkityksestä ja tarkoituksenmukaisuudesta. Opit johtamaan omaa elämääsi aidosti omien arvojen ja itsellesi merkityksellisten hyvinvointitavoitteiden suuntaan sekä hyödyntämään syvien eheyttävien tunteiden, kuten ystävällisyyden, myötätunnon, ilon ja rakkauden voimaa omassa elämässäsi sekä ohjaustyössäsi.

MITEN OPISKELU TAPAHTUU?

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää pienryhmätyöskentelyä, itsenäistä työskentelyä, parityöskentelyä ja ryhmävalmennusta. Pääpainotus opiskelussa on mindfulnessin eri harjoitteiden säännöllisessä harjoittamisessa ja tietoisuustaitoharjoitteiden ohjaamisen opiskelussa.

Opiskelu on kokemuksellista ja oppiminen hyvin kokonaisvaltaista. Kirjallisia töitä tehdään oppimisen tueksi ja itsereflektion syventämiseksi. Isompi kirjallinen työ on lopputyö, jonka voi halutessaan tehdä pari- tai ryhmätyönä. Lisäksi jokainen osallistuu kolmen vuoden sisällä koulutuksen aloittamisesta vähintään kolmen päivän hiljaisuuden retriittiin.

MITEN OPISKELU TAPAHTUU?

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna. Koulutus sisältää pienryhmätyöskentelyä, itsenäistä työskentelyä, parityöskentelyä ja ryhmävalmennusta. Pääpainotus opiskelussa on mindfulnessin eri harjoitteiden säännöllisessä harjoittamisessa ja tietoisuustaitoharjoitteiden ohjaamisen opiskelussa.

Opiskelu on kokemuksellista ja oppiminen hyvin kokonaisvaltaista. Kirjallisia töitä tehdään oppimisen tueksi ja itsereflektion syventämiseksi. Isompi kirjallinen työ on lopputyö, jonka voi halutessaan tehdä pari- tai ryhmätyönä. Lisäksi jokainen osallistuu kolmen vuoden sisällä koulutuksen aloittamisesta vähintään kolmen päivän hiljaisuuden retriittiin.

OPPIMISTAVOITTEET

● Opit ohjaamaan mindfulness-harjoitteita turvallisesti, varmasti ja vastuullisesti.
● Löydät omat, itsellesi sopivat tietoisuustaitojen harjoittamisen rutiinit.
● Opit lisäämään hyvinvointia vahvistavia harjoitteita tietoisesti ja tarkoituksenmukaisesti arkeen, ihmissuhteisiin ja työhön.
● Säännöllisen harjoittelun myötä omaksut pysyvän, hyvinvointia edistävän läsnäolevan elämäntavan.
● Kehität vahvat ohjaustaidot tietoisuustaitojen ja positiivisen psykologian harjoitteiden ohjaamiseen.
● Opit johtamaan omaa ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi tietoisesti hyvinvoinnin näkökulmasta.
● Kehität keskittymistaitojasi ja opit ohjaamaan keskittymistäsi tietoisesti.
● Opit suuntaamaan mielesi läsnäolevaan hetkeen niin, että sisäiset tai ulkoiset impulssit eivät ohjaa sinua.
● Vahvistat itsereflektion taitojasi ja syvennät itsetuntemustasi.
● Osaat yhdistää tietoisuustaidot ja positiivisen psykologian käytännön ohjaustyössä.
● Saat varmuuden ja pätevyyden ohjata mindfulness-harjoitteita ja kokonaisuuksia ammattitaitoisesti ja menestyksekkäästi.

KOKEMUKSELLINEN OPPIMISTAPA

Mindfulness-harjoitteiden ohjaamisen koulutuksessa oman itsetuntemuksen vahvistaminen on yhtä tärkeää kuin ohjaustaitojen oppiminen. Vain sen, mitä on itse oppinut ja hallitsee, on mahdollista opettaa muille. Koulutuksen tavoitteena on löytää jokaiselle yksilölliset, omiin tarpeisiin sopivat harjoittelurutiinit, jotka johtavat läsnäolevaan, tietoiseen, myönteiseen ja hyvinvointia edistävään elämäntapaan. Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti harjoittamisen haasteita, jotta ymmärrämme niitä ohjaustyössä. Tutkimme koulutuksessa uusinta ymmärrystä traumasensitiivisestä mindfulness-ohjauksesta sekä niistä esteitä ja haasteita, joita ihmiset kohtaavat tietoisuustaitojen harjoittelussa. Myönteisiä tunteita ja kasvun asennetta vahvistava positiivisen psykologian ratkaisukeskeinen pedagogiikka luo erittäin turvallisen ja myötätuntoisen ympäristön vaikeiden ja epämukavien kokemusten kohtaamiseen. Hyvinvointipsykologian ymmärrys antaa mindfulness- ohjaukseen ja harjoitteluun turvaa, selkeyttä, armollisuutta ja itsemyötätuntoa.

KOULUTUSPAIKKA

Opiskelu tapahtuu Helsingissä. Käytössämme on kauniit, tilavat ja todella viihtyisät koulutustilat aivan ydinkeskustassa (Annankatu 29 A 13).

KOULUTUS SISÄLTÄÄ

● 12 lähikoulutuspäivää Helsingissä
● 5 lähikoulutusiltaa Helsingissä
● 2 päivää etätapaamisia zoomissa
Koulutus sisältää lisäksi kurssikirjallisuuteen perehtymistä, käytännön ohjattuja harjoituksia, pari- ja ryhmätyöskentelyä opiskelupäivien aikana ja välissä, kokemuksellisen kirjallisen lopputyön tekeminen yksin tai parin kanssa, ohjauksen näytön ja yhden hiljaisuuden retriittipäivän.

MITEN OPISKELU TAPAHTUU JA MITÄ OPISKELUPÄIVINÄ TEHDÄÄN?

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, joka sisältää pienryhmätyöskentelyä, itsenäistä työskentelyä, parityöskentelyä ja ryhmävalmennusta. Pääpaino opiskelussa on tietoisuustaitoharjoitusten säännöllisessä harjoittamisessa ja harjoitusten ohjaamisen opiskelussa. Opintopäivien aikana pääsemme hiljentymään, ulkoilemaan, joogaamaan, meditoimaan ja tutustumaan itseemme ja toisiimme mindfulness-ohjaajina. Harjoitusten avulla herätämme sisäiset voimavarat ja resurssit, ja voimaannumme yhdessä ja yksilöinä. Opiskelussa korostetaan kokemuksellista oppimista, harjoituksiin syventymistä ja harjoitteiden ohjaamisen taitojen opettelua. Lisäksi saamme paljon teoreettista tietoa eri harjoitteiden vaikutuksista kehoon, mieleen ja tunteisiin sekä siitä, kuinka voimme lempeästi ja turvallisesti tukea ja ohjata toisia kohtaamaan harjoituksissa heräävät kokemukset. Koulutusohjelma vahvistaa sisäisiä hyvinvointiresurssejamme ja tarjoaa kokonaisvaltaista voimaantumista ja syvää energisyyttä. Koulutustapaamiset on suunniteltu niin, että ne tarjoavat täydelliset puitteet mielen hiljentymiselle, palautumiselle, rauhoittumiselle sekä uuden oppimiselle ja vahvan ohjaustaidon kehittämiselle. Jokainen koulutuskerta on merkityksellinen osa kokonaisuutta, jossa otetaan huomioon yksilölliset tarpeet ja erilaiset persoonallisuudet mindfulnessin harjoittamisessa ja ohjaamisessa. Positive Psychology Mindfulness Practitioner-ohjaajakoulutus on monipuolinen opintokokonaisuus, joka edistää omaa hyvinvointia, jaksamista ja elämänvoimaa.

Olet sydämellisesti tervetullut Positive Psychology Mindfulness Practitioner – ohjaajakoulutukseen – hyvinvoinnin, onnellisuuden ja tietoisuustaitojen korkeakouluun!

Positive Psychology Mindfulness Practitioner -ohjaajakoulutus (35 op) 2023–2024

Kouluttaja

positiivinen oppiminen, mindfulness ohjaajakoulutus, positive psychology mindfulness practioner -ohjaajakoulutus, ilmoittaudu mukaan

Susanna Heikari

Sertifioitu CFM Mindfulness -ohjaaja
KM, positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja
Psyykkinen valmentaja MB Coach

Susanna on pitkän linjan steinerpedagogi, Mindfulness-ohjaaja CFM, MB Master Coach, sekä elämäntaitojen, laaja-alaisten hyvinvointitaitojen ja läsnäolotaitojen
kouluttaja, opettaja, sekä hyvinvointiopetuksen asiantuntija.

Susanna on myös suorittanut kasvatus- ja koulutusalan johtajien koulutusjohtamisen yliopistollisen koulutuskokonaisuuden. Susannalla on pitkä, yli 15 vuoden kokemus opettajan työstä, sekä vankka kokemus erilaisten työyhteisötiimien luotsaamisesta ja koulun  johtoryhmässä työskentelystä.

Tällä hetkellä Susanna työskentelee kouluttajana, opettajana ja valmentajana.

Vuodesta 2014 lähtien Susanna on aktiivisesti opettanut, kehittänyt, ja soveltanut Espoon Steinerkoulussa hyvinvointiopetusta luokilla 1.-9.
Susanna soveltaa päivittäin kasvatus- ja opetustyössään positiivista pedagogiikkaa ja valmentavaa, ratkaisukeskeistä opetusotetta.

Susanna on myös ollut kehittämässä ja kirjoittamassa uutta hyvinvointiopetuksen opetussuunnitelmaa luokille 1.-9. Espoon Steinerkouluun ja ollut luomassa uudenlaista positiiviseen pedagogiikkaan perustuvaa opetustapaa opetushalituksen Hundred- ja Hymy -hankkeissa.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla