Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivinen oppiminen

Positiivinen oppiminen / positiivinen psykologia  / Mona Visuri: Positive psychology coach®
positive psychology-coach, positiivinen oppiminen, positiivinen psykologia, täydennyskoulutus, coaching

Mona Visuri: Positive psychology coach®

“Mona Visuri on yksi Suomen ensimmäisiä ammattibloggaajia ja aloitti bloginsa jo vuonna 2009. Helsingin keskustassa asuva 33 vuotias Mona on HR alan ammattilaisen Eetu Visurin vaimo ja pienen Lionel pojan äiti.

Monan kaikkien kanavien keskiössä on henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä äitiyden ja yrittäjyyden kanssa tasapainoilu. Visuaalisesti kauniit kuvat ja aito teksti vakuuttaa lukijat ja Monan kanavilla onkin pitkäaikaiset seuraajat.”

Lue lisää Monasta.

Mona Visuri valmistui Positive Psychology Coach® –koulutusohjelmasta elokuussa 2022. Lue mitä Mona kertoo koulutuksesta.

Monan matka Positive psychology coachiksi®

”Valmistuin 2022 loppukesästä Positive psychology coach koulutuksesta ja koin ja koen valtavaa onnistumisen ja ylpeyden tunnetta tästä. Koulutus ei todellakaan ollut mikään kevyt pikkujuttu vaan vastaa 60 opintopistettä ja pitää sisällään laaja-alaiset positiivisen psykologian perusteet ja ratkaisukeskeisen valmennuksen opit.

Olen äärimmäisen kiitollinen, että päätin lähteä tälle polulle. Vuoden mittainen koulutus kasasi yhteen kaiken kymmenen vuoden aikana oppimani kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Koulutuksen aiheet ovat tulleet hyvin tutuiksi vuosien aikana lukemistani kirjoista ja omien elämänkokemusten ja kasvunpolkujen kautta.

Nyt osaaminen syveni ja kaikelle sai syvempää tieteellistä tietoa.

Mikä oli kaikista tärkeintä?

Kaikkein suurimman opin sain kuitenkin lukuisista harjoitusvalmennuksista. Olen mentoroinnut ja valmentanut aiemminkin erityisesti vaikuttajia yrittäjyyden polulle,mutta nyt pääsin valmentajana aivan uudelle tasolle ja sisäistin koko koulutuksen tärkeimmät opit selkärankaan asti, eli 5 K:ta.

❤️ Kysy
❤️ Kuuntele
❤️ Kunnioita
❤️ Kannusta
❤️ Kiinnostu

Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä niin valmentamisessa kuin kaikissa muissakin ihmissuhteissa. Kun antaa lahjaksi läheisilleen täyden kuulluksi tulemisen tunteen, sydämestä lähtöisin olevan kunnioituksen, aidon kiinnostumisen, innostavan ja keskusteluja jatkavan kysymisen sekä kannustuksen voimaannuttavan taian on hyvin pitkällä onnellisen elämän lähteillä.

Positive psychology coach koulutus oli kaikkea sitä mitä odotin ja enemmän. Ammattitaitoiset kouluttajat kuljettivat opiskelijat koko kurssin läpi todella lämpimällä energialla.

Miten verkko-opinnot toteutetaan?

Valmennuksen opiskelumateriaalit saatiin Claned oppimisalustalla, joka oli todella toimiva! Jokaiseen oppialueeseen tuli kattavat materiaalit sekä tehtävät yksin että parin sekä pienryhmän kanssa tehtäväksi. Koulutuksen kontaktitapaamiset onnistuivat Zoomin kautta todella kätevästi ja helpottivat kiireistä yrittäjän arkea paljon.

Vaikka PPC koulutus ottaa aikaa, on se täysin mahdollista toteuttaa myös täysipäiväisen työn ohella.

Kaikki valmennuksessa opittu myös vahvistaa omaa hyvinvointia, jolloin koulutus ei ole pelkästään uuden oppimista vaan todella merkittävä matka syvälle omaan sisimpään ja omaan onnellisuuteen.

Kenelle koulutus sopii?

Voin lämpimästi suositella Positive psychology coach koulutusta aivan jokaiselle hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Erityisesti koulutus sopii, mikäli haluat olla valmentamassa ja innostamassa muita voimaan paremmin.

Koulutus sopii myös mitä loistavammin erilaisille johtajille ja tiiminvetäjille, joiden on tärkeää saada tiimiläiset kukoistamaan.

Olen todella kiitollinen itselleni, että päätin lähteä koulutukseen mukaan, se on antanut valtavasti lisää itsevarmuutta omaan tekemiseen ja konkreettisia työkaluja auttaa entistä monipuolisemmin ja laadukkaammin omia asiakkaitani.

Olen myös äärimmäisen kiitollinen siitä, että sain oppia parhaiden kouluttajien matkassa.

Kiitos!”

Kiitos Mona

Kiitos Mona, kun olit mukana koulutuksessa. Tämä kirjoitus on uudelleenjulkaisu Monan  blogista, jonne pääset tämän linkin kautta.

Haluatko sinä vaalia omaa hyvinvointiasi, oppia positiivista psykologiaa ja valmennustaitoja? Seuraava Positive psychology coach® -koulutusohjelma käynnisty 29.1.2024 verkossa. Lähde mukaan nyt  ja aloita vuoden mittainen hyvinvointimatka kanssamme.

Jos sinua kiinnostaa positiivinen pedagogiikka, niin käy tutustumassa Kukoistava Kasvatus -käsikirjaan, joka on ainutlaatuinen teos positiivisen pedagogiikan, laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen ja ratkaisukeskeisen valmennuksen voimasta kasvatustyössä. Kirjaan kuuluu myös tehtäväkirja, jonka voit tilata itsellesi täältä.

 

No Comments

Post a Comment

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla