Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluennot Jyväskylässä 10.4.2019 ja 3.9.2019

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluennot järjestetään Jyväskylässä keskiviikkona 10.4.2019 17-18.30,
ja tiistaina 3.9.2019 klo 17.00-18.30

Paikka:
Valteri-koulu
Kukkumäentie 27, 40600 Jyväskylä

Luennoitsijat :
Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kehittäjä ja kouluttaja, Viivi Pentikäinen (VTM).
Positiivisen pedagogiikan asiantuntija, tohtorikoulutettava ja Tampereen koulutusohjelman pääkouluttaja Pauliina Avola (KM)

Tervetuloa!

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen elämäntaitojen ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Saat luennolta mukaasi myös ilmaisen elämäntaito-opetuksen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen elämäntaitosisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös elämäntaitojen ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

Recommended Posts
Ota yhteyttä

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt