Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento Jyväskylässä 3.9.2019

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento Jyväskylässä tiistaina 3.9.2019 klo 17.00-18.30

Luennoitsijat :
Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kehittäjä ja kouluttaja, Viivi Pentikäinen (VTM).
Positiivisen pedagogiikan asiantuntija, tohtorikoulutettava ja Tampereen koulutusohjelman pääkouluttaja Pauliina Avola (KM)

Paikka:
Valteri-koulu
Kukkumäentie 27, 40600 Jyväskylä

Tervetuloa!

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen elämäntaitojen ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Saat luennolta mukaasi myös ilmaisen elämäntaito-opetuksen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen elämäntaitosisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös elämäntaitojen ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

Recommended Posts
Ota yhteyttä

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt