Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
Ilmoittautuminen

Tämä kurssi on ilmainen 2 op johdatuskurssi Positiiviseen psykologiaan.

Tällä kahden opintopisteen opintojaksolla tutustutaan positiivisen psykologian perusteisiin. Kurssin suoritettuasi sinulla on hyvät valmiudet jatkaa aiheeseen tutustumista sekä parantaa omaa hyvinvointiasi. Opintopisteiden lisäksi saat kurssin suoritettuasi osaamismerkin eli badgen, joka toimii todistuksena opintojaksolla hankkimastasi osaamisesta.

 

Kurssi on toteutettu yhteistyössä Kajaanin Ammattikorkeakoulun kanssa.

Pääset osallistumaan kurssille TÄSTÄ.

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla