Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.

Aidosti hyvinvoiva opettaja

MAKSUTON WEBINAARI 4.9.2024 klo 18.00-19.15
Millaiset tekijät vaikuttavat pitkäkestoiseen ja aitoon hyvinvointiin opettajien vaativassa työkentässä? Miksi opettajan on ensin itse voitava hyvin, jotta voi opettaa hyvinvointitaitoja lapsille ja nuorille? Miten hyvinvointia voidaan jalkauttaa ja juurruttaa koko kouluyhteisöön ja sen rakenteisiin?
***
Pauliina Avola keskittyy webinaarissa siihen, miten opettaja tai kasvattaja voi omalta osaltaan vaikuttaa omaan työssä jaksamiseensa siten, että on mahdollista voida hyvin koko kouluvuoden ajan. Luennolla kerromme myös siitä, miten hyvinvointia voi vahvistaa koko kouluyhteisön tasolla, jotta myös yhteisö voisi voida hyvin. Hyvinvoivat opettajat ovat myös hyvinvointiopetuksen tärkein metodi!
***
Kerromme luennolla myös uudesta yhteisölliseen hyvinvointimuutokseen tähtäävästä Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen TUTOR-koulutuksesta. Tutor-koulutusohjelma ei ainoastaan tarjoa tietoa, vaan myös käytännön työkaluja eri-ikäisten opetusryhmien tukemiseen, sekä hyvinvointiopetuksen jalkauttamiseen koko kouluyhteisöön ja sen rakenteisiin.
***
Ilmoittaudu TÄÄLLÄ.
**

Pääset mukaan webinaariin tämän linkin kautta:

https://zoom.us/j/92124599674?pwd=c0tXZVhvWUxEYjV0cVdSNk1MM2NsZz09

Salasana: WEBINAARI
Webinaari ID: 921 2459 9674

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla