Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
positiivinen pedagogiikka, hyvinvointiopetus, laaja-alaiset hyvointitaidot, kouluhyvinvointi

Energiaa ja voimavaroja hyvinvointiopetuksesta!

Tule kuulemaan positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen uusimmista tuulista. Tahdotko edistää oppilaiden hyvinvointia ja oppimista koulussa tehokkaasti ja turvallisesti? Luennolla kuulet helposti käyttöön otettavista harjoituksista ja toimivista hyvinvointia sekä oppimisen iloa lisäävistä työkaluista, jotka toimivat koulussa ja opetuksessa hyvin eri ikäisten kanssa. Onko tämä lukuvuosi kukoistuksen vuosi? Aikuisen hyvinvoinnin merkitys hyvinvointiopetuksessa on kaiken lähtökohta, joten luennolla kuulet harjoituksista, jotka vahvistavat sekä oppilaiden että opettajien hyvinvointia.

Luennolla positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija Susanna Heikari luennoi hyvinvointiopetuksesta ja avaa hyvinvointiopetuksen käytänteitä kouluarjessa.

Tervetuloa maksuttomalle esittelyluennolle 13.8.2024 klo 18.00.- 19.30. kuulemaan parhaat asiantuntijan vinkit siitä miksi juuri sinun kannattaa lähteä kouluttautumaan positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen opettajaksi !

***

Pääset mukaan webinaariin tämän linkin kautta:

https://zoom.us/j/92124599674?pwd=c0tXZVhvWUxEYjV0cVdSNk1MM2NsZz09

Salasana: WEBINAARI
Webinaari ID: 921 2459 9674

***

Ilmoittaudu TÄÄLTÄ – Ilmoittautumalla webinaariin liityt samalla Kukoistuspostilistallemme.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla