Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen-hyvinvointiopetus-paivi-karki

Esittelyluento positiivisesta pedagogiikasta ja laaja-alaisesta hyvinvointiopetuksesta 1.12.2020

Esittelyluento positiivisesta pedagogiikasta ja laaja-alaisesta hyvinvointiopetuksesta
Tiistaina 1.12.2020 klo 18 – 19.30 verkossa

Esittelyluento on maksuton!

Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä Nettihaku-painikkeen kautta: https://rko.fi/taydennyskoulutus/kurssit/positiivinenpeda/

Positiivisen pedagogiikan yksi keskeisistä tavoitteista on kasvattaa lapsista ja nuorista mahdollisimman hyvinvoivia niin psyykkisesti kuin fyysisesti. Vahvuuksien aktiivinen hyödyntäminen, hyvinvointitaidot ja onnellisuus ovat ennaltaehkäiseviä mielenterveystaitoja. Lisäksi lasten ja nuorten elämäntyytyväisyyden pohja rakennetaan myönteisyyden, ilon sekä uudenlaisten ajattelumallien myötä. Positiivisen pedagogiikalla on osoitettu olevan myös suurta merkitystä akateemisten taitojen oppimiseen ja muistamiseen.

Saat esittelyluennolta ideoita oman hyvinvointisi vahvistamiseen ja hyvinvointitaitojen opettamiseen positiivisen pedagogiikan keinoin.

Koulutusohjelma alkaa Raudaskylällä tammikuussa 2021.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma on vuoden mittainen opinto-ohjelma (35 op), jossa opettajat ja ammattikasvattajat saavat kattavan ja syvällisen johdatuksen positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetukseen. Koulutusohjelma alkaa Ylivieskassa Raudaskylän kristillisellä kansanopistolla tammikuussa 2021!

Kouluttaja:
Päivi Kärki, FM, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettaja ja kouluttaja, terveystiedon opettaja.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Mika Pajala, mika.pajala@rko.fi tai 050 4691 891
Kouluttaja Päivi Kärki, 044 0550 255 tai paivi@positiivinenoppiminen.fi

 

Date

01 joulu 2020
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla