Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Miksi tarvitsemme hyvinvointiopetusta koulussa enemmän kuin koskaan aiemmin?

Tervetuloa maksuttomalle esittelyluennolle Miksi tarvitsemme hyvinvointiopetusta koulussa enemmän kuin koskaan aiemmin? keskiviikkona 3.11.2021 klo 18-19.30
*
Luento lähetetään webinaarina.
Tule kuulemaan lisää hyvinvointiopetuksesta ja toimivista kouluhyvinvointia lisäävistä menetelmistä!

Oppilaiden ja opettajien hyvinvointi ja sen vahvistaminen on tässä ajassa kenties tärkeämpää kuin koskaan! On merkityksellistä ja tärkeää suunnata huomio koulussa hyvinvointia ja oppimista edistäviin asioihin, kuten hyvinvointitaitojen opetukseen. Yhtä tärkeää on muistaa vahvistaa opettajien ja koulun aikuisten jaksamista ja työhyvinvointia arjessa, joka on tärkein perusta myös oppilaiden hyvinvoinnin tukemiselle. Hyvinvoivat aikuiset kasvattavat hyvinvoivia lapsia ja nuoria!

Luennolla positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja, asiantuntija ja Kukoistava kasvatus kirjan kirjoittaja Viivi Pentikäinen luennoi hyvinvointiopetuksen tärkeydestä. Luento tarjoaa käytännöllisen ja selkeän perehdytyksen kaikkiin niihin pieniin ja suuriin tekijöihin, joista kouluhyvinvointi koostuu sekä käytännön tekoihin, joilla voidaan vahvistaa kaikkien kouluyhteisön jäsenten hyvinvointia, jaksamista ja hyvää kouluarkea käytännössä.

Sydämellisesti tervetuloa!
Lähetämme webinaarilinkin tuntia ennen webinaaria.
***
Luennoitsija:

Viivi Pentikäinen
Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija
Kukoistava kasvatus – Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirjan kirjoittaja

Ilmoittaudu luennolle alla olevan linkin kautta. Luento on Zoom-webinaari.

[powr-form-builder id=680a9efe_1634198453757]

Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa linkkiä, ota yhteyttä info@positiivinenoppiminen.fi

Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla