Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen pedagogiikka, hyvinvointiopetus, laaja-alaiset hyvointitaidot, kouluhyvinvointi

Hyvinvointiopetus ruokkii oppimisen iloa!

Tervetuloa maksuttomalle esittelyluennolle 30.11.2023
****
Tule kuulemaan lisää aiheesta ja toimivista hyvinvointia edistävistä työkaluista, joita voi käyttää kouluarjessa. Oppilaiden ja opettajien hyvinvointi on tärkeää. On merkityksellistä suunnata huomio koulussa hyvinvointia ja oppimista edistäviin asioihin, kuten hyvinvointiopetukseen. Arvokas lähtökohta ja perusta hyvälle kouluarjelle on opettajan oma hyvinvointi.
****
Luennolla positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija Susanna Heikari luennoi hyvinvointiopetuksesta ja avaa hyvinvointiopetuksen käytänteitä kouluarjessa. Luennolla kuulet myös Oulussa helmikuussa alkavasta Hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan 20 op koulutusohjelmasta.
****
Luento pidetään Zoomissa  torstaina 30.11.2023 klo 18.00-19.15
****
ILMOITTAUDU LUENNOLLE TÄÄLTÄ

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla