Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Hyvinvointiopetus eheyttää ja voimaannuttaa oppilaat ja opettajat!

Maksuton esittelyluento

Hyvinvointiopetus eheyttää ja voimaannuttaa oppilaat ja opettajat! 

Tule kuulemaan lisää aiheesta ja toimivista hyvinvointia sekä oppimisen iloa lisäävistä työkaluista koulussa. On merkityksellistä ja tärkeää suunnata huomio koulussa hyvinvointia ja oppimista edistäviin asioihin, kuten hyvinvointiopetukseen. Erityisen tärkeää ja arvokasta on tiedostaa aikuisen hyvinvoinnin merkitys hyvinvointiopetuksessa; hyvinvoiva aikuinen kasvattaa hyvinvoivia lapsia ja nuoria!
Luennolla positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija Susanna Heikari luennoi hyvinvointiopetuksesta ja kertoo hyvinvointiopetuksen käytänteistä kouluarjessa.
Tervetuloa maksuttomalle esittelyluennolle tiistaina 23.5. 2023  klo 19.00- 20.15 kuulemaan parhaat asiantuntijan vinkit siitä miksi juuri sinun kannattaa lähteä kouluttautumaan positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen opettajaksi! Arvomme kaikkien paikalle tulijoiden kesken yhden Kukoistava kasvatus käsikirjan. 
Luento on Espoon Steinerkoululla, Olarinnityntie 10, 02210 Espoo
***

Luennoitsija: Susanna Heikari (KM)

Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen asiantuntija ja kouluttaja

Digitaalisten oppimisympäristöjen ja tulevaisuuden oppimisen erityisasiantuntija

CFM Mindfulnessohjaaja

Luokanopettaja

Steinerpedagogi

MB valmentaja

Psyykkinen valmentaja

***

ILMOITTAUDU LUENNOLLE TÄÄLTÄ.

 

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla