Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Hyvinvointitaitojen opettaminen antaa opiskelulle siivet ja keholle juuret.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento tiistaina 19.4.2022 klo 18-19.15 Helsingissä Elias-koululla, Ehrensvärdintie 31-35, 00150 Helsinki

Luento lähetetään myös WEBINAARINA.

Mitä ovat tulevaisuuden taidot?  Entä mistä asioista rakennetaan inhimillinen kukoistus?

Tule kuulemaan mitä taitoja lapset ja nuoret tarvitsevat voidakseen hyvin ja oppiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointiopetus suuntaa opetuksessa huomion asioihin, joihin meidän erityisesti tulisi kiinnittää huomiota, jotta yksilöt, ryhmät ja yhteisöt pääsevät kukoistamaan ja kasvamaan parhaaseen potentiaaliinsa. Tällä luennolla saat tutkimustietoon ja käytännön opetuskokemukseen pohjautuvia esimerkkejä siitä miten hyvinvointiopetus jalkautuu opetukseen vahvistaen sekä hyvinvointia että oppimista.

Luennolla esitellään myös syksyllä 2022 alkavaa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen koulutusohjelmaa. Lue lisää positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta: https://www.positiivinenoppiminen.fi/positiivisen-pedagogiikan-ja-laaja-alaisen-hyvinvointikoulutuksen-koulutusohjelma/
Sydämellisesti tervetuloa!
***
Luennoitsija:

Susanna Heikari, KM
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach
Digitaalisten oppimisympäristöjen ja tulevaisuuden oppimisen erityisasiantuntija

 

Ilmoittaudu luennolle alla olevan linkin kautta. Saat webinaarilinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Lähetämme linkin myös luentopäivänä.

Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

[powr-form-builder id=966bd06c_1646216875073]

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla