Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.

Hyvinvoiva aikuinen kasvattaa hyvinvoivia lapsia ja nuoria!

Tervetuloa maanantaina 24.5.2021 klo 18.00-19.30 webinaariimme kuulemaan ja keskustelemaan  siitä miten hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan keinoin lasten ja nuorten hyvinvointia voidaan vahvistaa. Positiivisen pedagogiikan soveltamisen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettamisen tärkein pohja rakentuu kasvattajan hyvinvoinnille. Luennolla käsittelemme myös aikuisen hyvinvointia positiivisen psykologian näkökulmasta.

Webinaarissa luennoivat positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttajat Viivi Pentikäinen ja  Päivi Kärki. Kerromme luennolla myös syksyllä alkavista positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutuksistamme sekä Positive Psychology Coach® -koulutusohjelmasta.

Luento järjestetään verkkoluentona Zoom-alustalla.

Ilmoittaudu luennolle alla olevalla lomakkeella, saat sähköpostiisi osallistumislinkin.

Lähetämme linkin sinulle vielä tuntia ennen webinaarin alkua. Tarkastathan, että sähköpostisi on oikein.

Sydämellisesti tervetuloa!

[powr-form-builder id=393c8ebf_1619075746084]

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

24 touko 2021

Time

18:00 - 19:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla