Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Hyvinvoiva aikuinen kasvattaa hyvinvoivia lapsia ja nuoria!

Tervetuloa ti 12.1.2021 klo 17.00-18.30 webinaariimme kuulemaan ja keskustelemaan  siitä miten hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan keinoin lasten ja nuorten hyvinvointia voidaan vahvistaa. Positiivisen pedagogiikan soveltamisen ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettamisen tärkein pohja rakentuu kasvattajan hyvinvoinnille. Luennolla käsittelemme myös aikuisen hyvinvointia positiivisen psykologian näkökulmasta.

Luento järjestetään verkkoluentona Zoom-alustalla.

Webinaarissa luennoivat positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttajat Pauliina Avola ja  Päivi Kärki. Kerromme luennolla myös tammikuussa alkavasta positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen verkkokoulutuksestamme sekä lähiopetuksena Oulussa helmikuussa ja Tampereella maaliskuussa alkavista positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmista.

Ilmoittaudu luennolle alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle Zoom-kutsulinkin ennen webinaaria.

Sydämellisesti tervetuloa!

[powr-form-builder id=88a034f7_1608017260]

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla