Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointia tukeva kasvun asenne

WEBINAARI: Vahvista hyvinvoivan joustavan mielen ja kasvun asenteen oppimistaitoja!

 

Positiivisessa pedagogiikassa keskitytään tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia sekä oppimista. Joustava mieli ja kasvun asenne rakentavat kestävää hyvinvointia koulussa. Joustavan mielen, psyykkisen palautumiskyvyn ja erityisesti lapsuudessa kehittyvän mielenterveydelle tärkeän resilienssin kasvattaminen on ensiarvoisen tärkeä tavoite positiivisessa pedagogiikassa ja hyvinvointiopetuksessa. Niinpä hyvinvointitaitojen oppiminen ja kasvun asenteen kasvattaminen onkin tärkeä asia niin oppimistulosten kuin hyvinvoinnin kehittymisenkin taustalla.

Joustavan mielen ja kasvun asenteen avulla voimme auttaa jokaista lasta ja nuorta vahvistumaan ja voimaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa!

Tule kuulemaan maksuttomaan webinaariin 16.8.2022 klo 17.00-19.00 siitä, miten kasvun asennetta, hyvinvointia sekä resilienssiä voi kehittää ja vahvistaa niin oman opetuksen ja kasvatuksen välineenä kuin käytännön hyvinvointisisältönä lasten ja nuorten kanssa!

Illan asiantuntijoina toimivat positiivisen pedagogiikan kouluttajat ja asiantuntijat, Pauliina Avola (KM) ja Susanna Heikari (KM). Lue lisää kouluttajistamme täältä: https://www.positiivinenoppiminen.fi/kouluttajat/

Lämpimästi tervetuloa mukaan inspiroivaan iltaan aloittamaan uusi lukuvuosi innostavasti positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen parissa!

Pauliina & Susanna

PS: arvomme illan aikana 2 Kukoistava kasvatus – käsikirjaa ja 2 Hyvinvointitaitojen kukoistavaa tehtäväkirjaa!

[powr-form-builder id=f38366cc_1651474108952]

 

 

 

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla