Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Auta jokaista lasta ja nuorta kukoistamaan koulussa positiivisella pedagogiikalla!

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento keskiviikkona  30.3. klo 18.00-19.30
Espoon Steinerkoululla, Olarinniityntie 10, 02210 Espoo
*
Luennolla pääset kurkistamaan positiivisen pedagogiikan teoriakehyksessä käytännön kouluarjen ilmiöihin ja hyvinvointiopetuksen interventioihin. Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointitaitojen opettaminen edistävät tutkimusten mukaan sekä oppimista että lasten ja nuorten kouluhyvinvointia. Kukoistava kasvatus kirjan kirjoittaja Viivi Pentikäinen ja Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelman kouluttaja Susanna Heikari kertovat luennolla viisi konkreettista askelta siihen, miten positiivista pedagogiikkaa ja hyvinvointitaitojen opetusta voi lähteä edistämään kouluarjessa tehokkaasti helposti ja ennen kaikkea vaikuttavasti.
Autetaan yhdessä jokaista lasta ja nuorta kukoistamaan sekä voimaan hyvin koulussa ja elämässä!
Luennolla esitellään myös Espoossa, elokuussa 2022 alkavaa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen koulutusohjelmaa. Lue lisää Espoon positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta: https://www.positiivinenoppiminen.fi/positiivisen-pedagogiikan-ja-laaja-alaisen-hyvinvointikoulutuksen-koulutusohjelma/
*

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

Viivi & Susanna

*

Ilmoittaudu luennolle alla olevan lomakkeen kautta.

Lähetämme sinulle kutsun luennolle vielä luentopäivänä.

[powr-form-builder id=5cc2cebb_1646293014355]

 

 

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla