Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
There is no posts!
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
positiivinen psykologia, coaching, ratkaisukeskeinen valmennus, viivi pentikäinen

Merkityksellinen ja palauttava kesä positiivisen psykologian valmennusvinkeillä!

Tervetuloa maksuttomalle luennolle 13.6.2024: Merkityksellinen ja palauttava kesä positiivisen psykologian valmennusvinkeillä!

*

Kesä on aikaa, jolloin moni meistä haluaa pysähtyä, nauttia elämästä ja palautua. Silti tutkimusten mukaan ihmiset kokevat, että loma ei aina vastaa omia joskus korkeita odotuksia eikä sen jälkeen ole edes aina palautunut tai tyytyväinen olo. Ja vaikka kesä olisi ihana ja palauttava, menee se ohi usein aivan liian nopeasti! 

Mistä tämä voi johtua? 

Merkityksellinen ja palauttava kesä positiivisen psykologian valmennusvinkeillä – luennolla tarjoamme sinulle tietoa ja parhaat valmennusvinkkimme siihen, miten voit valmentaa itsellesi mahdollisimman merkityksellisen, onnellisen ja omannäköisen kesän pysähtymällä kesän alussa positiivisen psykologian onnellisuutta lisäävien harjoitusten ja valmennusvinkkien äärelle! 

Näin saat kesästäsi kaiken ilon ja kauneuden talteen tieteellisesti tutkituilla menetelmillä, vietit kesän sitten lomalla, töissä, yksin tai perheen kanssa.

Me suomalaiset odotamme kevättä ja kesää usein malttamattomuudella. Hehkuttelemme etukäteen ajatuksella valoisista pitkistä illoista ja öistä sekä kaikesta siitä ihanasta, mitä kesällä voimme tehdä ja kokea. Myös mainokset tuuttaavat kesälle odotuksia joka tuutista, ehkä enemmän kuin tarpeeksi: Nauti, lepää, koe, mene, tee, grillaa! 

Huh, kesän ei kuitenkaan ehkä tarvitse olla yhtä nautinnon ja ilon suorittamista. 

Saat luennolla tutkittuja ja arjessa sekä lomalla toimivia vinkkejä hyvään kesään, jotka auttavat sinua viettämään aidosti onnellisen ja ennen kaikkea oman näköisen kesän positiivisen psykologian tutkimustiedon avulla.

Jos huomaat, että odotukset kesälle ovat mahdollisesti tiiviin ja kiireisen työvuoden jälkeen entistä suuremmat, kannattaa pysähtyä pohtimaan, mitä juuri sinä toivot ja odotat kesältä sekä johtaa helpoilla valmennuskeinoilla omasta kesästä itselleen aidosti omannäköisesti onnellinen. 

Positiivisen psykologian valmentaja, kouluttaja ja asiantuntija Viivi Pentikäinen (VTM, MSc) kertoo inspiroivalla luennollaan parhaat keinonsa positiivisen psykoligian ammattivalmentajana ja valmennustaitojen kouluttajana kaikesta siitä, miten voimme itse vaikuttaa kesälomamme laatuun mahdollisimman merkityksellisillä tavoilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

****
Luento pidetään Zoomissa  torstaina 13.6.2024 klo 18.00-19.30
****
ILMOITTAUDU LUENNOLLE TÄÄLTÄ

Luennoitsija:
Viivi Pentikäinen VTM
Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija (Positiivinen yhteiskuntatiede)
MSc Applied Positive Psychology & Coaching
Positive Psychology Coach® – 60 opintopisteen koulutusohjelman kehittäjä
Positive Education Oy:n perustaja ja luova johtaja

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla