Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen psykologia, valmennus, coaching, viivi pentikäinen, katri lehtovaara

Mestarivalmentajan polku: Positiivisen psykologian tieteen, käytännön ja coachingin täydellinen liitto

Maksuton webinaari tiistaina 29.8. klo 18-19

Tule mukaan webinaariin kuulemaan Positive psychology coaching -valmennuskoulutuksen pääkouluttajan Katri Lehtovaaran coaching-uran vaiheista, jatkuvan oppimisen ja kasvun asenteesta sekä positiivisen psykologian ja valmennuksen täydellisestä liitosta matkalla mestarivalmentajaksi.

Webinaarissa pääset kuulemaan, mitä positiivisen psykologian valmennus on ja miten sen avulla tuetaan, vahvistetaan ja kasvatetaan vaikuttavasti yksilöiden ja yhteisöjen kukoistusta, onnellisuutta ja hyvinvointia.

Katri kertoo positiivisen psykologian, coaching-psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen sisältöjen yhteyksistä sekä ennen kaikkea, miten nämä isot kokonaisuudet sulautuvat yhdeksi laajaksi ICF-koulutusohjelmaksi.  

Olet sitten coaching-alan ammattilainen  tai vasta alalle haaveileva muussa ammatissa toimiva asiantuntija tai esihenkilö, tule kuulemaan, mitä kaikkea positiivisen psykologian coaching pitää sisällään ja mitä sinä voit saavuttaa tämän koulutuksen avulla niin oman, asiakkaidesi kuin yhteisösi hyvinvoinnin tueksi. 

Saat webinaarista mukaan myös useamman käytännöllisen ja heti hyödynnettävän coaching-harjoituksen, joita voit käyttää omaksi ja asiakkaidesi hyödyksi.

Ilmoittaudu TÄÄLTÄ – Ilmoittautumalla webinaariin liityt samalla Kukoistuspostilistallemme.

* * *

Pääset mukaan webinaariin suoraan tämän linkin kautta:
https://zoom.us/j/92124599674?pwd=c0tXZVhvWUxEYjV0cVdSNk1MM2NsZz09

Salasana: WEBINAARI

Webinaari ID: 921 2459 9674

* * *

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

No Comments

Post a Comment

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla