Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Mindfulness ohjaajakoulutus – maksuton webinaari

16.8 klo 18.00-19.15 WEBINAARI

Esittelyluento Mindfulness ohjaajakoulutuksesta – Susanna Heikari

Tule kuulemaan täysin uudenlaisesta Mindfulness -ohjaajakoulutuksesta!

Tahdotko kehittää tietoisuustaitosi syvemmälle tasolle ja johtaa omaa ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi päämäärätietoisesti, itseä kunnioittaen, läheisesi ja muut ihmiset huomioiden? Mindfulness -ohjaajakoulutuksen aikana sinulla on ainutkertainen mahdollisuus syväsukeltaa itseesi ja tuoda tietoisuuden valoon itseltäsi tähän asti piilossa olleita intentioita ja vuosien saatossa jumiutuneita totuttuja tapoja, jotka hidastavat kehitystä ja rohkeaa eteenpäin menoa elämässä. Juuri nyt on oikea hetki tarttua vuoden mittaiseen koulutukseen ja tehdä koko loppuelämään vaikuttavia muutoksia tietoisuustaitojen avulla. Tietoisuustaitojen kehittyessä ja syventyessä sinulle aukeaa ihan uusi maailma, kokemus on kokonaisvaltaisesti omaan elämään vaikuttava.

Kun opit tiedostamaan mielentasolla, tunnetasolla ja syvällä kehossa asuvat ja sinne vuosien saatossa rakennetut esteet, ne on helpompi taklata jatkossa kompastumatta niihin. Vasta kun on pysähtynyt aidosti ja syventänyt omaa itsetuntemustaan on mahdollista ohjata muita itsetuntemuksen äärelle. Koulutuksessa vahvistat itsereflektiokykyäsi, keskittymiskykyäsi ja metakognitiivisia taitoja. Pääset harjoittelemaan turvallisessa, vastuullisessa ja taitavassa ohjauksessa kokeneen mindfulness kouluttajan, Susanna Heikarin, kanssa ja kehität itsellesi vahvat taidot ohjata turvallisesti ja vastuullisesti eri ikäisiä ryhmiä.

Mindfulness -ohjaaja säteilee tietoista läsnäoloa ympärilleen, koska harjoittamisesta muodostuu koulutuksen aikana pysyvä elämäntapa!

***

Pääset mukaan webinaariin tämän linkin kautta:

https://zoom.us/j/92124599674?pwd=c0tXZVhvWUxEYjV0cVdSNk1MM2NsZz09

Salasana: WEBINAARI
Webinaari ID: 921 2459 9674

***

Ilmoittaudu TÄÄLTÄ – Ilmoittautumalla webinaariin liityt samalla Kukoistuspostilistallemme.

 

 

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla