Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

MIndfulness -ohjaajakoulutus 2023-2024 *pilottikoulutus

Mindfulness -ohjaajakoulutus 2023-2024
Lähde mukaan opiskelemaan Mindfulness -ohjaajaksi ja kehitä vahvat mielen hyvinvointitaidot itsellesi ja ohjattavillesi.
Mindfulness -ohjaajan opiskelukokonaisuus on upea mahdollisuus panostaa itsetuntemukseen ja lisätä omaa hyvinvointia sekä kehittää ja syventää omia
harjoitusrutiineja. Mindfulness -harjoitteiden ohjaamistaidot syntyvät teoreettisesta tiedosta, omasta harjoittamisesta sekä ohjaamisen tekniikan ja taidon harjoittelusta.

Koulutuksessa opit tiedostamaan ja havainnoimaan kehon, mielen ja tunteiden yhteyttä. Opit säätelemään omia tunteitasi entistä paremmin ja opit johtamaan omaa ajattelua sekä kuuntelemaan
kehosi viisautta tietoisesti ja kunnioittaen. Tietoinen liike sekä oman kehon viisauden äärelle pysähtyminen on olennainen osa ohjaajakoulutusta vahvistaen samalla osallistujien omaa hyvinvointia.

SOVELTUVUUS KOULUTUKSEEN
Ohjaajakoulutukseen voivat hakea kaikki, jotka ovat opiskelleet 8 viikon MBSR -kurssin tai vastaavan mindfulness -koulutuskokonaisuuden. Myös positiivisen pedagogiikan ja laaja- alaisen hyvinvointiopetuksen koulutuskokonaisuus mahdollistaa osallistumisen Mindfulness -ohjaajakoulutukseen.

 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU https://www.positiivinenoppiminen.fi/mindfulness-ohjaajakoulutus/

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

No Comments

Post a Comment

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla