Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen

Oma hyvinvoinnin vuosi 2021 & Positive Psychology Coaching

Tule suunnittelemaan oma hyvinvoinnin vuotesi 2021 Positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen menetelmin webinaariimme!
Webinaarissa luennoimme positiivisen psykologian tutkimustiedon sisällöistä, joita jokainen voi soveltaa omassa elämässään ja luoda niiden varaan itselleen hyvinvointia aidosti tukevia sisältöjä omaan arkeen.
Webinaarissa kerromme myös 1.2.2021 alkavasta Positive Psychology Coach® -koulutusohjelmastamme.
Positive Psychology Coach® –koulutusohjelma on syvällinen ja kattava positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen koulutusohjelma. Se antaa perusteellisen perehdytyksen positiivisen psykologian tieteen teorioihin ja käytänteisiin sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) toimivampiin menetelmiin.
Ensimmäinen koulutusryhmä alkaa verkkokoulutuksena 1.2.2021!
Webinaarissa kouluttajina toimivat yli 10 vuotta positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen sisältöjä kouluttaneet väitöskirjatutkijat Pauliina Avola ja Viivi Pentikäinen
Ilmoittaudu mukaan webinaariin.
Saat Zoom-linkin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

[powr-form-builder id=88a034f7_1608017260]

Luento on ilmainen.

Lisätietoa: pauliina@positiivinenoppiminen.fi tai viivi@positiivinenoppiminen.fi

Date

19 tammi 2021
Expired!

Time

17:00 - 18:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla