Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Oman vireystilan säätely – maksuton webinaari

Tule maksuttomalle esittelyluennolle keskiviikkona 7.12.2022 klo 18.30.-19.30 kuulemaan parhaat asiantuntijan vinkit oman vireystilan säätelyyn.

Vireystilan säätely on taito, jonka voimme oppia. Hyvät vireystilan säätelyn taidot auttavat meitä voimaan hyvin omassa elämässä. Erilaiset vireystilat näkyvät ja tuntuvat meidän kehossa, mielessä ja tunteissa. Kun tunnistamme oman vireystilan tason ja tiedämme miten sitä voi säädellä ja ohjata haluamaamme suuntaan, pystymme vaikuttamaan tietoisesti omaan hyvinvointiin ja ennen kaikkea arjessa jaksamiseen ja palautumiseen.

Jotta voimme ohjata ja johtaa omaa vireystilaa, täytyy meidän ensin oppia tunnistamaan erilaiset vireystilat itsessämme ja tunnistaa miten erilaiset vireystilat ilmenevät toiminnassamme. Annatko arjen yllätyksellisten tilanteiden hallita sinua ja omaa vireystilaa, vai tahdotko ottaa ohjat omiin käsiin ja johtaa tietoisesti omaa vireystilaa haluamaasi suuntaan?

Älä anna vireystilan ohjata toimintaasi, vaan ohjaa tietoisesti omaa vireystilaa, jotta voit toimia kuten tahdot. Hyvässä vireystilassa meillä on helppoa olla toisten ihmisten ja myös itsemme kanssa. Hyvässä vireystilassa olemme läsnäolevia, aikaansaavia, valppaita ja miellyttävää seuraa itsellemme ja muille ihmisille.

Luennoitsijana Susanna Heikari

***

Luento pidetään Zoomissa ja voit ilmoittautua luennolle TÄÄLTÄ.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Lisätietoja: info@positiivinenoppiminen.fi

 

 

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla