Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Tervetuloa webinaariluennolle – Palaudu ja vahvistu opetustyössä tehokkaasti tunne- ja tietoisuustaidoilla!

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen etäluento torstaina 9.12.2021. klo 18.30-20.00.

LUENTO ON WEBINAARI.

Ota haltuun hyvinvointitutkimuksen parhaat vinkit opetustyöstä palautumiseen jo ennen lomaa! Varmista itsellesi levollinen ja aidosti palauttava loma hyvinvointiopetuksen tehokkailla tunne- ja tietoisuustaitoharjoituksilla. Muutaman viikon harjoittelulla voit laskeutua joululomalle stressittömämpänä sekä nauttia lomasta ja joulutauosta täydemmin ilman, että koko loma menee väsymyksestä toipumiseen!

Koulutyön arjessa on mahdollista soveltaa lyhyitä mutta erittäin tehokkaita palautumiskeinoja sekä purkaa kuormitusta ja stressiä tehokkaasti tutkitusti toimivilla harjoituksilla. Voit ottaa myös oppilaat mukaan tunne- ja tietoisuustaitoharjoituksen tekemiseen tuntien tai opetustuokioiden alussa ja näin vahvistaa kaikkien jaksamista ja hyvinvointia viimeisten kouluviikkojen aikana.

Tule kuulemaan maksuttomalle etäluennolle positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen asiantuntijoiden Viivi Pentikäisen ja Susanna Heikarin parhaat vinkit stressittömämpään loppuvuoteen. Ota haltuun tehokkaat tunne- ja tietoisuustaitoharjoitukset oman hyvinvoinnin tueksi kiireen sekä stressin kesyttämiseen ja oman hyvinvoinnin sekä palautumisen vahvistamiseen jo ennen lomaa. Saat etäluennolla paljon vinkkejä sekä oman hyvinvoinnin että oppilaiden hyvinvoinnin ohjaamiseen ja paljon vinkkejä uuden hyvinvoivan vuoden 2022 aloittamiseen jo nyt!

Viivi Pentikäinen ja Susanna Heikari kertovat luennolla myös Turussa tammikuussa 2022 alkavasta Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta.
Koulutuksen järjestää Turun kesäyliopisto: https://turunkesayliopisto.fi/koulutustarjonta/positiivisen-pedagogiikan-ja-laaja-alaisen-hyvinvointiopetuksen-koulutusohjelma/

Lisäksi kuulet myös tammikuussa ja maaliskuussa 2022 alkavista verkkokoulutuksista.

Sydämellisesti tervetuloa!
***

Luennoitsijat:
Viivi Pentikäinen
Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija.
Kukoistava kasvatus – Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirjan kirjoittaja

ja

Susanna Heikari, KM
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach

Ilmoittaudu luennolle alla olevan lomakkeen kautta, saat webinaariin osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lähetämme sinulle linkin vielä tunti ennen luentoa.

 

[powr-form-builder id=4e6f70b1_1636449023001]

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla