Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen pedagogiikka, hyvinvointiopetus, laaja-alaiset hyvointitaidot, kouluhyvinvointi

Palautumista vireystilan säätelyn taidoilla! -maksuton webinaari

Palautumista vireystilan säätelyn taidoilla! – maksuton webinaari

Vireystilan säätely on tärkeä hyvinvointitaito, jonka voi oppia. Hyvät vireystilan säätelyn taidot edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parantavat oppimiskykyä. Eri vireystilat vaikuttavat kehossamme, mielessämme ja tunteissamme. Kun opimme tunnistamaan vireystiloja ja meillä on keinoja säädellä niitä, voimme vaikuttaa tietoisesti omaan hyvinvointiin, oppimiseen ja palautumiseen.
Positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja asiantuntija Susanna Heikari kertoo luennolla hyvinvointiopetuksesta ja vireystilansäätelyn merkityksestä hyvinvoinnille ja oppimiselle. Luennolla kuulet hyvinvointiopetuksen käytänteistä kouluarjessa ja kuulet 2024 alkavista Hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan koulutusohjelmista eri puolella Suomea. Tule mukaan oppimaan ja innostumaan vireystilan säätelyn taidoista ja hyvinvointiopetuksesta! Luennolla pääset myös kokeilemaan suoraan käytännön opetukseen soveltuvia harjoituksia.
**

Tervetuloa mukaan maksuttomalle esittelyluennolle 25. tammikuuta 2024 klo 19.00 – 20.15.

Ilmoittaudu webinaariin TÄSTÄ.

Tai liity webinaariin suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ:
https://zoom.us/j/92124599674?pwd=c0tXZVhvWUxEYjV0cVdSNk1MM2NsZz09
(salasana: WEBINAARI)

 

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla