Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

WEBINAARI Positiivinen pedagogiikka ja parhaat harjoitukset hyvinvointitaitojen opetukseen

Positiivinen pedagogiikka ja parhaat harjoitukset hyvinvointitaitojen opetukseen

Tule kuulemaan keskiviikkona 1.2.2023 klo 18–19.30, mitä ovat parhaat harjoitukset hyvinvointitaitojen opetukseen. Samalla saat tietoa positiivisen pedagogiikan tieteen soveltamisesta käytäntöön.
Kyse ei ole suurista ja mullistavista muutoksista, vaan pienistä teoista joilla luodaan hyvinvointia itselle ja lähellä oleville ihmisille. Pienille ja isoille.
Webinaarissa opit, että Hyvinvoiva aikuinen kasvattaa hyvinvoivia lapsia ja nuoria ei ole vain korulause. Tarkastelemme myös omaa hyvinvointiasi. Mitä voisit tehdä jo tänään? Mikä on se pienin teko, joka saa sinut voimaan paremmin?

Saat mukaasi luennolta työkaluja, joita voit käyttää vaikka heti!

Luennolla Positiivisen pedagogiikan asiantuntijat Pauliina Avola ja Sanna Kumpu kertovat, mitä tarkoittaa kukoistava kasvatus ja kukoistava kasvattaja.

Tervetuloa mukaan kulkemaan kanssamme kohti kukoistuksen kevättä 2023!

 

Ilmoittaudu luennolle TÄÄLTÄ:

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla