Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-pedagogiikka-hvyinvointiopetus

Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointiopetus -Webinaaritallenne 2020

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento webinaarina torstaina 7.5.2020 klo 17-18.30

Luennoitsijat :

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kehittäjä ja kouluttaja, Viivi Pentikäinen (VTM)
sekä CFM-Mindfulnessohjaaja ja Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja Susanna Heikari (KM).

Saat kiinnostavan yleiskatsauksen positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sisällöistä sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa.

Voit tilata webinaaritallenteen, lähetämme sen sinulle sähköpostitse.
Täytä alla oleva lomake.

[powr-form-builder id=c98f88ba_1588875611]

 

Date

22 kesä 2020
Expired!
Category

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla