Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen-hyvinvointiopetus

Positiivinen pedagogiikka ja tunnetaidot -webinaari 24.11.2020

Webinaari 24.11.2020 klo 17.00-18.30

Zoom-kutsu lähetetään ilmoittautuneille ennen luentopäivää.

Webinaarissa opit, mitä positiivinen pedagogiikka ja laaja-alaiset hyvinvointitaidot ovat. Lisäksi webinaarissa keskitytään erityisesti siihen, miten tunnetaidot vaikuttavat lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointiin sekä oppimiseen.

Webinaarissa pääset myös tutustumaan Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen vuoden pituiseen koulutusohjelmaan, mikä alkaa keväällä 2021 livekoulutuksena Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Ylivieskassa ja Vantaalla. Lisäksi positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma alkaa verkkokoulutuksena tammikuussa 2021!

Webinaarin kouluttajana toimii Pauliina Avola (KM). Pauliina on positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja ja väitöskirjatutkija, sekä Kukoistava kasvatus – Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirjan toinen kirjoittaja.

[powr-form-builder id=6db9e025_1604391597]

Luento on ilmainen.

Date

24 marras 2020
Expired!

Time

17:00 - 18:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla