Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivinen pedagogiikka opetustyön voimavarana ja mahdollisuutena!

Positiivinen pedagogiikka opetustyön voimavarana ja mahdollisuutena! 
Tiistaina 22.3.2022  klo 18.00-19.15  Elias-koululla, Ehrensvärdintie 31-35, 00150 Helsinki
Positiivisen pedagogiikan menetelmät ovat nykyajan ja tulevaisuuden oppimaan oppimisen perustaitoja. Oppilaiden kouluhyvinvoinnin vahvistamiseen sekä levottomuuteen ja rauhattomuuteen voidaan vaikuttaa positiivisesti säännöllisillä harjoituksilla. Sisäinen motivaatio opiskeluun syttyy, kun oppilaat oppivat rauhoittumaan ja oivaltavat omat yksilölliset vahvuutensa. Tule kuulemaan, millä tavoilla voit sekä parantaa oppimistuloksia että vaikuttaa kouluhyvinvointiin positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen keinoilla!
*
Luennolla luodaan yleiskatsaus positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen mahdollisuuksiin opetustyön tukena ja oppilaiden mielen resurssien rakentajana. Luennolla esitellään myös Helsingissä, elokuussa 2022 alkavaa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen koulutusohjelmaa. Lue lisää Helsingin positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta: https://www.positiivinenoppiminen.fi/positiivisen-pedagogiikan-ja-laaja-alaisen-hyvinvointikoulutuksen-koulutusohjelma/
Sydämellisesti tervetuloa!
***
Luennoitsija:

Susanna Heikari, KM
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach
Digitaalisten oppimisympäristöjen ja tulevaisuuden oppimisen erityisasiantuntija

 

Ilmoittaudu mukaan luennolle täältä, jonka jälkeen saat tarkemmat tiedot ja tulo-ohjeet Elias-koululle. Lämpimästi tervetuloa!

Tarkistathan, että sähköpostisi on oikein.

[powr-form-builder id=7ffbb7a4_1646210900861]

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla