Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivinen pedagogiikka opetustyön voimavarana ja mahdollisuutena! WEBINAARI

Esittelyluento maanantaina 17.1.2022 klo 19.00 – 20.30.
Positiivinen pedagogiikka opetustyön voimavarana ja mahdollisuutena! 
*
Miten voimme opettaa lapsia ja nuoria rakentamaan joustavan, ongelmanratkaisukykyisen, rohkean ja uteliaan mielen taitoja positiivisen pedagogiikan avulla?  Positiivisen pedagogiikan menetelmät ovat nykyajan ja tulevaisuuden oppimaan oppimisen perustaitoja. Oppilaiden kouluhyvinvoinnin vahvistamiseen sekä levottomuuteen ja rauhattomuuteen voidaan vaikuttaa positiivisesti säännöllisillä harjoituksilla. Sisäinen motivaatio opiskeluun syttyy, kun oppilaat oppivat rauhoittumaan ja oivaltavat omat yksilölliset vahvuutensa. Tule kuulemaan, millä tavoilla voit sekä parantaa oppimistuloksia että vaikuttaa kouluhyvinvointiin positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen avulla!
 *
Luennolla luodaan yleiskatsaus positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen mahdollisuuksiin opetustyön tukena ja oppilaiden mielen resurssien rakentajana. Luennolla esitellään myös Helsingissä, maaliskuussa 2022 alkavaa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen koulutusohjelmaa. Lue lisää Helsingin positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta: https://www.positiivinenoppiminen.fi/positiivisen-pedagogiikan-ja-laaja-alaisen-hyvinvointikoulutuksen-koulutusohjelma/
Sydämellisesti tervetuloa!
***

 

Susanna Heikari, KM
Sertifioitu CFM-Mindfulnessohjaaja
Luokanopettaja
MB Master Coach

Ilmoittaudu luennolle alla olevan lomakkeen kautta, saat webinaariin osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lähetämme sinulle linkin vielä tunti ennen luentoa.

[powr-form-builder id=709a36ae_1641204733174]

 

 

 

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla