Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen

Positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeinen valmennus -webinaari 1.12.2020

Positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeinen valmennus – kokonaisvaltaista hyvinvointia itselle ja muille

-Webinaari 1.12.2020 klo 17.00-18.30

Saat Zoom-linkin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Tule kuulemaan uudesta koulutusohjelmastamme: Positive Psychology Coach, sekä oppimaan siitä, miten voit positiivisen psykologian tieteen ja ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) keinoilla lisätä omaa ja muiden hyvinvointia. Webinaarissa kuulet, mitä positiivinen psykologia on, ja miten positiivisen psykologian hyvinvointisisällöistä voi saada parhaimman irti ratkaisukeskeisen valmennuksen eli coachingin menetelmin.

Positive Psychology Coach –koulutusohjelma on syvällinen ja kattava positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen koulutusohjelma. Se antaa perusteellisen perehdytyksen positiivisen psykologian tieteen teorioihin ja käytänteisiin sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) toimivimpiin menetelmiin. Ensimmäinen koulutusryhmä alkaa verkkokoulutuksena 1.2.2021!

Webinaarissa kouluttajina toimivat yli 10 vuotta positiivisen psykologian ja ratkaisukeskeisen valmennuksen sisältöjä kouluttaneet väitöskirjatutkijat Pauliina Avola ja Viivi Pentikäinen.

[powr-form-builder id=230aac32_1604401556]

Luento on ilmainen.

Date

01 joulu 2020
Expired!

Time

17:00 - 18:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla