Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivinen psykologia työelämässä – mitä se on?

Tervetuloa maksuttomalle esittelyluennolle 15.1.2024 klo 18.00-19.15 

Positiivinen psykologia on tieteenala, joka tutkii sitä, mikä vaikuttaa yksilön ja yhteisön hyvinvointiin myönteisesti. Työelämässä hyödynnetään positiivisen psykologian sisältöjä niin henkilöstön hyvinvoinnin tukemisessa kuin yhteisön tavoitteiden saavuttamisen ja positiivisen johtamisenkin kentässä alasta riippumatta.

Tule kuuntelemaan 15.1.2024 klo 18.00-19.15 webinaariin, kun Positiivisen psykologian ja työhyvinvoinnin tutkija ja asiantuntija Pauliina Avola kertoo siitä, miten omaa ja muiden työhyvinovintia sekä työssä suoriutumista voi parantaa positiivisen psykologian avulla. Kuulet myös helmikuussa alkavista Positive Psychology Coach sekä Positiivisen psykologian ohjaaja-koulutuksista.

Webinaarissa opit mitä positiivinen psykologia on ja millaisia käytännön arjen menetelmiä voit hyödyntää oman ja muiden hyvinvoinnin tukemiseksi työelämässä.
***
Pauliina Avola on kouluttanut positiivisen psykologian sisällöistä työyhteisöissä yli 15 vuotta ja tällä hetkellä hän tekee väitöskirjatutkimusta työhyvinvoinnin sisältöihin liittyen.
***
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄÄLLÄ
TAI LIITY WEBINAARIIN TÄSTÄ LINKISTÄ (salasana: WEBINAARI)

***

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla