Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen-hyvinvointiopetus-paivi-karki

Hyvinvoiva aikuinen kasvattaa hyvinvoivia lapsia ja nuoria 12.11.2020 – verkkotapahtuma

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä miten hyvinvointiopetuksen ja positiivisen pedagogiikan keinoin voi vahvistaa lasten ja nuorten hyvinvointia ja saada itsekin lisää iloa ja energiaa työn tekemiseen 12.11. klo 18-19.30 !

Luento järjestetään verkkoluentona Zoom-alustalla.

Tilaisuudessa luennoi Päivi Kärki, jolla on pitkä kokemus opettajan työstä ja positiivisen pedagogiikan soveltamisesta käytännön työssä sekä sen hyvinvointivaikutuksista oppilaiden ja oman työhyvinvoinnin kannalta. Tilaisuudessa kerrotaan myös Oulussa helmikuussa 2021 alkavasta positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta, sekä tammikuussa alkavasta Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen verkkokoulutuksesta.

Aika: 12.11.2020 klo 18-19.30

Paikka: ZOOM

Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen luentoa.

 

Luennoitsija:
Päivi Kärki, FM, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettaja ja kouluttaja, terveystiedon opettaja.

Sydämellisesti tervetuloa.

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä Päiville: paivi@positiivinenoppiminen.fi

Ilmoittaudu luennolle täyttämällä allaoleva lomake. Luento on ilmainen.

[powr-form-builder id=d5f4233a_1602057378]

 

Date

12 marras 2020
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla