Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
positiivinen-oppiminen-hyvinvointiopetus-viivi-pentikainen-susanna-heikari

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointi- opetuksen esittelyluento 19.8.2020

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento Espoossa keskiviikkona 19.8.2020 klo 18-19.30

Paikka:
Espoon Steinerkoulu, Olarinniityntie 10, 02210 Espoo

Luennoitsijat :

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kehittäjä ja kouluttaja, Viivi Pentikäinen (VTM)
sekä CFM-Mindfulnessohjaaja ja Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen kouluttaja Susanna Heikari (KM).

Aika:
18.00-19.30

Sydämellisesti tervetuloa!

[powr-form-builder id=b4decc11_1583824729]

Saat luennolla kiinnostavan yleiskatsauksen positiivisen pedagogiikan ja hyvinvointiopetuksen sisällöistä, sekä positiivisen pedagogiikan uusista tuulista koulumaailmassa. Luennolle osallistuvat saavat myös ilmaisen positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetusoppaan.

Opetusoppaassa on johdatus kymmenen hyvinvointiopetuksen sisällön äärelle, jotka ovat: onnellisuustaidot, vahvuustaidot, läsnäolotaidot, tunnetaidot, ajattelutaidot, vuorovaikutustaidot, ihmissuhdetaidot, ratkaisutaidot, itsensäjohtamisen taidot ja myötätuntotaidot. Oppaasta saat myös helppoja elämäntaitoharjoituksia oppilaiden kanssa testattavaksi.

Kerromme luennon lopuksi myös positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmastamme. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa sekä sisällöllisesti että opetusmenetelmien ja materiaalien suhteen.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää myös tästä tulevaisuuden hyvinvointia koulumaailmaan rakentavasta koulutusohjelmasta!

Luento on ilmainen.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

19 elo 2020

Time

18:00 - 20:30

Location

Espoon Steinerkoulu
Olarinnityntie 10, 02210 Espoo
Website
https://www.espoonsteinerkoulu.fi/

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla