Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
  • No products in the cart.
There is no posts!
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen esittelyluento keskiviikkona 18. elokuuta 2021 klo 18.00-19-30

Luento pidetään Lapin kesäyliopistolla TIERA -salissa, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi. Voit osallistua myös TEAMS -yhteydellä verkossa.

Tervetuloa kuulemaan mitä positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus on, ja miten niiden avulla voidaan tukea lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia.

Hyvinvointi on tärkeä resurssi oppimisen taustalla, ja positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus antaa käytännönläheistä ymmärrystä siihen, miten hyvinvointia voidaan tukea.

Luennolla kerromme myös Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta.

Tilaisuudessa kouluttaja, FM, Päivi Kärki luennoi positiivisesta pedagogiikasta ja laaja-alaisesta hyvinvointiopetuksesta sekä esittelee koulutusohjelman sisältöjä.

Valitse osallistutko paikanpäällä vai etäyhteydellä. Etäyhteyden valinneille lähetämme TEAMS-linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittaudu luennolle tästä.

Search The Shop

Instagram Feed

Follow Us

YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla