Positive Education Oy keskittyy positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen sekä ratkaisukeskeisen valmennuksen (coaching) kouluttamiseen laajoissa koulutusohjelmissa Suomessa ja ulkomailla.

Olemme kouluttaneet positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta yli 15 vuoden ajan Suomessa tuhansille yksilöille sekä yhteisöille pitkän valmennus- ja koulutusuramme aikana. Erityisosaamistamme on tuoda tieteellinen tutkittu tieto sovellettavaksi hyvinvointiosaamiseksi opettajille ja kouluille sekä kouluissa opetettaviksi hyvinvointitaidoiksi. Vuonna 2020 laajennamme koulutustarjontaamme myös kansainvälisille markkinoille.

Seuraa meitä:

0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.
0
 • No products in the cart.

Positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus Tampereella -esittelyluento

9.3.2021 klo 17.00-18.30 Positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus Tampereella 2021

Tervetuloa kuulemaan mitä positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus on, ja miten niiden avulla voidaan tukea lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia.

Hyvinvointi on tärkeä resurssi oppimisen taustalla, ja positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus antaa käytännönläheistä ymmärrystä siihen, miten hyvinvointia voidaan tukea.

Luennolla kerromme myös Tampereella 19.3 alkavasta seuraavasta Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta. Kouluttajana toimii positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen asiantuntija, kirjailija ja väitöskirjatutkija Pauliina Avola.

Luento järjestetään Vatialan koululla.
Vatialantie 17
36240 Kangasala

Ilmoittaudu luennolle alla olevan linkin kautta.

[powr-form-builder id=8205cb3e_1610106290327]
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

09 maalis 2021

Time

17:00 - 18:30

Organizer

Positiivinen oppiminen
Email
info@positiivinenoppiminen.fi
Website
https://www.positiivinenoppiminen.fi/
YouTube
LinkedIn
Share
RSS
Seuraa sähköpostilla